Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IP adresa vs přesná adresa

Od: david63® odpovědí: 7 změna:

Zdravim

Dokáže admin jednoho webu vypátrat přeš ip adresu přesně vaše bydliště? Myslím tim adresu a čislo popisné?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

ne , ale dokaze zjistit vaseho provozovatele a ten na ukon policie muze zjistit komu tato IP adresa patrila

hodnocení

O něaké nekalosti mi nejde.Jde mi o to že jeden aktivní blb z okolí co má stránky musí vědět že jsem tam byl...

Děkuji

jirbar*
hodnocení

2x

Když už tady je tato otázka, tak by mne zajímalo jak je to s připojením s internetem v mobilu. SIM je přece anonymní pokud nemám paušál.

hm*

Už to nesouvisí s otázkou, ale SIM trochu anonymní je. Ale jen ze začátku.

Použitá IP-adresa se ale dá se SIM spárovat a policie už by tě dohledala podle záznamů telefonního operátora; měla by seznam, komu voláš, kdo volá tobě, kudy zhruba se kdy pohybuješ, ... a výsledkem by bylo nanejvýš pár lidí, které by mohla prověřit. Nehledě na to, že by se mohla přímo zeptat toho, s kým nejčastěji mluvíš, komu že patří tvoje číslo.

jirbar*

S tím pohybem souhlasím, jenže se jedná o datovou SIM takže volat nejde. Pochipitelně nějaké stopy jsou. Musí se v nějakém mobilu aktivovat, případně zřídit internetový účet k nahlížení.

praivo*
hodnocení

0x

Moc přesně to nejde:

IP adresa vs přesná adresa

hodnocení

0x

Můj poskytovatel internetu (síť Wi- Fi asi 7 obcí) zřejmě umožňuje identifikaci obce, protože je běžné, že mě na mnoha stránkách vítají jako účasník z obce xxxxx - sídlo firmy je v jiné obci.

doplněno 24.09.13 00:48:

použijte anonymizer - mojeip.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]