Nejste přihlášen/a.
Zdravim
Dokáže admin jednoho webu vypátrat přeš ip adresu přesně vaše bydliště? Myslím tim adresu a čislo popisné?
Děkuji
Když už tady je tato otázka, tak by mne zajímalo jak je to s připojením s internetem v mobilu. SIM je přece anonymní pokud nemám paušál.
Už to nesouvisí s otázkou, ale SIM trochu anonymní je. Ale jen ze začátku.
Použitá IP-adresa se ale dá se SIM spárovat a policie už by tě dohledala podle záznamů telefonního operátora; měla by seznam, komu voláš, kdo volá tobě, kudy zhruba se kdy pohybuješ, ... a výsledkem by bylo nanejvýš pár lidí, které by mohla prověřit. Nehledě na to, že by se mohla přímo zeptat toho, s kým nejčastěji mluvíš, komu že patří tvoje číslo.
Můj poskytovatel internetu (síť Wi- Fi asi 7 obcí) zřejmě umožňuje identifikaci obce, protože je běžné, že mě na mnoha stránkách vítají jako účasník z obce xxxxx - sídlo firmy je v jiné obci.
doplněno 24.09.13 00:48:použijte anonymizer - mojeip.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.