Nejste přihlášen/a.
Poraďte mi prosím co dál s USB EMTEC 32 GB. Po připojení k nb se ozve zvukový sighnál. V průzkumníkovi se vůbec nezobrazí.USB po zasunutí zabliká a tím končí. V zařízení a tiskárny se zobrazí normálně. Ve správci zařízení je sice zobrazen také, ale se žlutým trojúhelníčkem po otevření vlastností je zde hláška "toto zařízení nelze spustit". Po aktualizaci ovladače napíše-ovladač zařízení je aktuální. Co dál, je USB zničený, nebo dělám něco špatně?
Díky, ale vše marné. Restartoval jsem, přendal do jiného portu, vyzkoušel v jiném nb, a nic. Pouze zabliká a jediné místo kde se objeví v nb je zařízení a tiskárny. To znamená, že je na vyhození?
Možná tam bude konflikt s písmenem přiřazeným k USB - může se namapovat na písmeno, které je již obsazené, potom se sice při připojení ohlásí zvukem, ale jako disk se nezobrazí. Je nutné mu ručně přiřadit jiné písmeno pomocí správy disků.
Nevím přesně co jsi mělna mysli s tím namapováním pod jiné písmeno.Pro mechaniku je písm.E-kde se nic nezobrazuje (disk není zasunutý) Pak už mi zbývá jen C,D,-pevné v nb a tam jsem nic nenašel. Ve správci disků je zobrazeno toto:viz. obr.(disk USB je zasunut v nb) Nevím tudíž kam bych eventuelně další písmeno přiřadil. Ještě pokud to nepíšu nejlépe-jsem samouk(nedouk)
Přiložené obrázky jsou bohužel tak malé, že je nepřečtu zkus to písmeno změnit, pravou myší na flashdisk, změnit písmeno jednotky a zkus tam dát jiné, které je tutově volné, třeba se to pak chytí. To éčko může být rezervováno třeba pro čtečku karet v nb a proto tam může být koflikt. Změň ho tedy třeba na F, G.
Flash disk není pojmenován a v zobrazení "zařízení tiskárny" je pouze: USB DISK 2.0. Písmeno to nemá a ani se nenabízí volba změny.Ve vlastnostech je - umístění 0(Port_#0001.Hub_#0001) Jinak éčko mám stabilně pro DVD disk.
Disk je zobrazen v "zařízení a tiskárny"-bez pojmenování, pouze jako USB DISK 2.0 Když dám správce zařízení, je zobrazen jako velkokapacitní paměťové zařízení USB. Tady dám aktualizovat ovladače a po chvíli to napíše" Ovladač tohoto zařízení je aktuelní. Ve vlastnostech pak je hláška: Toto zařízení nelze spustit.
Ale já nepíšu o správci zařízení... :o jde mi přímo o správu disků..ale tak je to na WinXP, Windows 7, které nejspíš máte to mají jinak..
Dobrý den, jestli máte tu možnost, tak tu flashku zkuste připojit např. k TV, zda se načte. Nebo zkuste připojit k PC nebo NTB s OS Linux (např. nabootovat s Live-CD s OS Linux). Potom zkusit zachránit (zkopírovat) data a přeformátování flashky. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.