Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Měl bych prosbu. Mohl by mi někdo prosím červenou čarou naznačit kudy by měla vést cesta k vyznačenému bodu? S tím pravidlem že mezi vývody integrovaného obvodu může jít pouze jedna cesta a podél pouze 4. Diky moc.
patrně je řešení pouze v 0R, ale kvůli čitelnosti tišťáku bych rozplet ten chuchvalec u osminohového IO.
No já bych to trochu zjednodušil. viz ty zelené čáry. Co je to označené červeně, víš jen ty sám. na tom kondu vlevo nahoře je stejný potenciál na obou vývodech. Ty odpory nad trimrem bych stranově otočil a prohodil je mezi sebou. No a potom bych začal přemýšlet dál. Takhle se to už blbě plánuje,tolik "tahů" dopředu neumím, Hi.
Hledal jsem ten vyznaceny bod, ale nic jsem nenasel. Po velkem zvetseni vidim jen jednu nepolozenou cestu k tomu blokovacimu kondenzatoru u leveho IO. To mas na mysli?
V kazdem pripade tahle DPS (deska plosnych spoju, PCB), je pekna prasecina. To delal autoroute? Protoze je to opravdu hruza. U takhle jednoduchych DPS mas jednodussi si ty soucastky rozhodit po desce sam podle toho jak vis, ze budou propojene a pak si je rucne propojit (nebo alespon vetsinu spoju).
V tomto pripade by bylo nejjednodussi proste vetsinu spoju zvednout, hnout nebo pootocit soucastkama a pak v nejhorsim si dat novy autoroute.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.