Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neustálá práce HDD i Procesor až na 85%

Od: sorry odpovědí: 3 změna:

Ahoj všem mám problém s PC neustále pracije a zabere tím cca 85% procesoru. Provedl jsem pročištění pomocí CCleaner, defragmentaci i scan disku po restartu a poríd to dělá. Poradí mě někdo pls :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podívejte se do Systémových informací, jaké máte spuštěné programy. Patrně některý stále pracuje i na pozadí - možná antivir. Zdravím!

zajixxx*

Možná jste si omylem nainstalovat 2 antiviry,... ale dělá to i také někdy program(SW) tiskárny.. nemáte náhodou tiskárnu HP? :)

Ctrl+alt+del ti vypíše běžící procesy. Budeš tam vidět i který proces představuje největší zátěž. Všechny můžeš postupně vypínat klávesou del. U systémových procesů budou windle protestovat. Ty nech běžet. Nemusíš se toho bát když vypneš něco cos neměl tak po restartu počítače vše zas bude normální. Ty ty procesy nemažeš jen dočasně vypínáš. Až budeš mít jasno který je ten nežádoucí žrout výkonu tak se teprve můžeš snažit ho vypnout trvale. V tabulce výpisu procesů se dá najít i kdo ho spouští.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]