Ahoj všem. Přemýšlím o koupi PS3 a nevím jestli koupit nový nebo bazarový. Máte zkušenosti s koupí bazarového zboží přes internet? Na co si třeba dávat pozor?
Já radím, použitý kupuj z www.gamebazar.cz, ale přečti si prvně hodnocení jinak kupuj s co největším hdd a radči nekupuj tu slim-verzi, ale tu "starší verzi-tu tlustčí). Novou PS3 můžeš koupit podle cen z www.heureka.cz doplněno 22.09.13 14:34: A ještě bazarový kupuj v záruce.
Ahoj, chce si to dát na jednu misku vah - 100% cena, kvalita, nepoužívané a neopotřebované, záruka a tak dále a na druhou misku vah si dát 50 - 75 % ceny, ošmatané, cizí prach, opotřebení a obrovské riziko přes net. Přes ten net jedině vybrat a domluvit si návštěvu, kde se všechno vyzkouší, no ale vzhledem že PS3 spolu s drahými mobily patří do top zboží, jenž nabízejí podvodníci, tak bych šel do nového
U jakékoli elektroniky dávám přednost nové. U bazarové by musela být cena taková, abych to zítra mohl bez krvácejícího srdce vyhodit, protože za opravu, reklamace a podobné legrace to obvykle nestojí.
Počkejte si chvilku až vyjdou konzole nové generace což bude v nejbližší době. Cena určitě ještě o něco klesne a kupte si novou se zarukou. Když se dívám na aukro tak jsou tam někteří schopní prodávat první generace PS3 za cenu nových si ťukám na čelo když to vidím.
Já taky čekal na vydání PS3 aby mi klesla cena PS2, pak mi ale stačilo pár minut hraní na trojce a koupě konzole mě nakonec stála 4 násobek. :D na to bacha
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.