Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čeština v AutoCad 2014

Od: lexa* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

mam AutoCad 2014 v anglištine

poradte jak nainstalovat češtinu do AutoCad 2014

děkuju

Alex

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

2x

ACAD není hra. Nemůžeš v něm jen tak vyměnit kus textu za jiný. Ale divím se že ti anglická verze dělá problémy. Příkazů co používáš je asi tak sakum pikum dvacet. Víc jich není a opakují se pořád dokola.

Radím : Navykni si na anglickou verzi. Stejně na ni dříve či později narazíš.

přesně tak lajna=line, kruh=circle, čtverec=rectangle, trojúh=polygon, protáhni=extend, není to až ta složité.

praivo*
hodnocení

0x

Asi ho budeš muset přeinstalovat. Ale tipuji, že máš nějaký warez, co?

rnk*
hodnocení

0x

češtinu a anglické verze neznám. Podle mne bude nutno nainstalovat českou verzi.

jdukolem
hodnocení

0x

Co se tak podívat na stránky výrobce?

usa.autodesk.com/...

mm*

Díky, ten odkaz jsem použil. Jen jsem si musel vylistovat jiný produkt. Tedy Architecture. instalace je jednoduchá. Nainstraluje se nová ikona na plochu, přes kterou se CAD spouští v češtině spouští.

Pro ty co používají CAD s 20 příkazy, by neměly marchovat s angličtinou_AutoCAD NEUMÍ. CAD umožňuje mnohem víc a bez češtiny je to někdy problém.

jurki

Na tomto odkaze sú rozne jazyky k inštalácii spolu s češtinou. Stačí stiahuť, spustiť extrahovanie a potom inštaláciu. Jednoduchšie než u hier.

Nech slúži

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]