Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi odeslat email na chorvatskou adresu

Od: bartas* odpovědí: 2 změna:
Nejde mi odeslat email na chorvatskou emailovou adresu. Vzdy mi prijde toto:

Vaše zpráva pro neda.lovrincecic@st.htnet.hr ze dne 21.09.2013 nemohla být doručena. Zpráva je přiložena.
You message for neda.lovrincecic@st.htnet.hr from 2013/09/21 could not be delivered. Its attached below.
Důvod / Reason: ---------------
5.0.0 smtp; 550 5.1.1 neda.lovrincecic@st.htnet.hr: Recipient address rejected: User unknown in virtual alias table
Permanent Failure - Other or Undefined Status
co s tim? Dekuji. Mam email na seznamu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x

no vzdyt to to pise duvod, proc je nejde dorucit ("Recipient address rejected: User unknown in virtual alias table"). Zadna postovni schranka (cilovy uzivatel) takoveho jmena neexistuje.

Tedy jestli je napriklad adresa jakotic@server.hr, tak to znamena, ze uzivatel "jakotic" neexistuje.

luke237

Tolik preklepu! Hruza *zed*

Spravne melo byt: "No vzdyt ti to pise duvod, proc to nejde dorucit"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]