Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace windows ( BOOTMGR chybí )

Od: fdfsfsdf odpovědí: 5 změna:

zdravim při instalaci windows XP mi to pořád píše BOOTMGR chybí . Restartujte klávesami Ctrl alt del .. Nevíte něco v čem je chyba?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Přeinstaluj to (s přeformátováním disku).

dfsfsdf
hodnocení

já tu instalaci ani nespustím vložím DVD a místo toho aby mi to napsalo stiskněte jakoukoliv klavesu pro puštění DISKU Nebo jak to je , napiše to tudle chybu

praivo*

Tak musíš v BIOSu nastavit jako první bootování z CD, případně to vybrat ručně těsně po zapnutí počítače.

zajixxx*

Nehrál jsi si s nastavením pevného disku a nezaškrknul komprimovat data na disku? (možná aby jsi ušetřil místo PC)...

Reinstal, dostat se do biosu, nastavit jako první CD mechaniku, nebo to z čeho chcete natáhnout systém...

praivo*

Komprimace bootmgr nezničí, ověřeno osobně přes několika lety.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]