Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po 3 hodinách vypadne wifi připojení

Od: zvedav odpovědí: 4 změna:

Na notebooku se mi objevil problém - po více než 3 hodinách vždy vypadne wifi spojení a notebook je pro znovu napojení na router třeba restartovat. Nikdy jsem tento problém neměl, ostatní pc/zařízení napojená na router fungují bez problému. Jak byste navrhli tento problém vyřešit? Díky předem :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

2x

Tento problém jsem měl, jen s menšími intervaly výpadků. Mě konkrétně to vyřešila aktualizace Firmware routeru ;)

hodnocení

0x

Ostatní zařízení jsou na routeru po LAN a nebo WLAN (wifi)?
Říkáte, že vypadne wifi na routeru, ale píšete, že pro znovupřipojení je potřeba vyrestartovat ntb, není spíš problém v notebooku? Jde o nové zařízení, neboto začalo na starém?

zvedavy

vypadne to na notebooku to připojení - jedná se již o 3 roky starý ntb, jinak ostatní pc mám přes LAN, přes wifi mám ještě tablet, který tento problém nevykazuje...

jirbar*
hodnocení

0x

No mně vypadávalo přesně po třech hodinách taky Wifi. Vlastně to Wifi nebylo, to nám poskytovatel přerušil spojení, když jsme 3 hodiny kecali po VOIP telefonu bez přestávky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]