Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firefox neodesílá SMS

Od: gamapolis* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.Několik dní mám problém s tím,že na prohížeči Firefox se v bráně Vodafonu po kliknutí na "odeslat" neodešle SMS.Nestane se nic ani žádné chybové hláěení.A nejen tady .U videí na Streamu se po kliknutí na šipku,která má spustit video taktéž nestane nic.Zkusil jsem to na Exploreru a tam funguje vše normálně.Ale já prakticky pořád používal Firefox a vše slo několik let OK.Nejde mi to asi týden.Nainstaloval jsem novou verzi Firefoxu ale podotýkám až poté co už to nefungovalo(v pátek) a pořád to nejde.Na ty SMS mám udělanou ikonu na ploše a výchozí prohlížeč Firefox takže se to automaticky otevře v něm.Můžu samozřejmě používat Explorer ale jsem zvyklý na Firefox a hlavně mě štve,že nevím proč to přestalo jít.Zatím jsem zjistil ty SMS a Stream ale buhví co ještě za aplikace možná nejde.Díky za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Zakázaný JavaScript?

iz*
hodnocení

0x

Napadlo mne totéž:

Nezakázal jste v poslední době javascript?

gamapolis*
hodnocení

Bohužel tím to není,kontroloval jsem.

gamapolis*
hodnocení

Tak už jsem na to přišel.Zapoměl jsem napsat,že jsem asi před 14 dny nainstaloval ad block a tím to bylo.Po odinstalaci vše funguje.Asi jsem na něco klikl přímo na stránce Vodafonu a zablokoval ji jako takovou protože jsem ji našel na seznamu blokovaných.(Je na ní reklama,kterou ad block zakáže)Tak jsem ji povolil ale stejně to nešlo,tak jsem to celé odinstaloval a jde to.Ale díky za radu.

isteron
hodnocení

0x

Mne podobne Firefox nezobrazuje video na You Tube. Musím prejsť na Chrome, aby som video mohol pozrieť.

praivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]