Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mapy.cz - prohlížeč není podporován

Od: juvla* odpovědí: 9 změna:

Jdou vám stránky mapy.cz. Mě už druhý den nejdou zobrazit. objeví se nápis Litujeme, ale Váš prohlížeč není aplikací podporován.

doplněno 21.09.13 09:37:

ie9

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

0x
Všechno šlape Chrome.doplněno 21.09.13 09:41: » Nezobrazuje se mi mapa Je aktivováno blokování reklamy, případně je chybně nastaven firewall vypněte v prohlížeči funkci blokování reklamy, případně do výjimek přidejte servery http://www.mapy.cz a http://1.im.cz zkontrolujte nastavení firewallu Není povolen JavaScript pokud se vám načte pouze hlavička s logem Mapy.cz a místo mapy bílá stránka, pravděpodobně nemáte povoleno použití JavaScriptu ve svém prohlížeči zkontrolujte nastavení prohlížeče a povolte spouštění JavaScriptů Chyba v prohlížeči Mozilla Firefox zadejte do adresního řádku about:config a stiskněte Enter do pole Filtr vepište slovo dom a zkontrolujte, zda je předvolba dom.disable_image_src_setnastavena na hodnotu false Chyba v prohlížeči Internet Explorer pokud se načte pouze hlavička Mapy.cz a místo mapy bílá pole, stiskněte současně klávesyCtrl a F5 více informací o této chybě naleznete na blogu map Zdroj: napoveda.seznam.cz/...

hop®
hodnocení

0x

Ano, jde, IE10 i Maxthon...

fribble*
hodnocení

0x

Firefox i IE 10 - bez problémů.

ladinpraha*
hodnocení

0x

FF 23 i 24 normálně fungují.

juvla*
hodnocení

Pročetl jsem celý blog a vidím, že se to projevuje lidem už delší dobu. Nevím jestli to bude antivirem. Zatím se nic nedaří jak to opravit.

milansemerad
hodnocení

0x

Pro tyto stránky vypněte kompatibilní zobrazení. Symbol roztržené stránky v adresním řádku.

juvla*
hodnocení

Díky, to bylo ono.

doplněno 26.09.13 20:21:

Škoda již nemohu přidělit body. Mimichodem včera a dnes u nás jezdili s fotoautem a natáčeli ulice. Asi do pul roku to dají do map jako to má googl.

beri49*
U nás fotili už v srpnu a tak čekám, kdy se uvidím v kostičkách :))

hodnocení

0x

Bohužel totéž. :( Mám v práci ještě XP s IE8. Instalace jiného prohlížeče nepřipadá v úvahu. Docela hloupé, zajímalo by mě, co je k tomu vede, protože fukčně jsou už spoustu let stejné, nopak vyhledávání "najděte v okolí" před několika lety fungovalo lépe. Pamatuji si, že kdysi procozovali na stránkách mapy.old.cz nebo tak nějak ještě původní vyhovující verzi. To už asi taky zrušili.

doplněno 27.09.13 08:43:

Tak už to běží, bylo potřeba vypnout režim kompatibility, aby se skutečně hlásil jako IE8. (F12 - režim prohlížeče - IE8)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]