Nejste přihlášen/a.
Jdou vám stránky mapy.cz. Mě už druhý den nejdou zobrazit. objeví se nápis Litujeme, ale Váš prohlížeč není aplikací podporován.
doplněno 21.09.13 09:37:ie9
Pro tyto stránky vypněte kompatibilní zobrazení. Symbol roztržené stránky v adresním řádku.
Díky, to bylo ono.
doplněno 26.09.13 20:21:Škoda již nemohu přidělit body. Mimichodem včera a dnes u nás jezdili s fotoautem a natáčeli ulice. Asi do pul roku to dají do map jako to má googl.
Bohužel totéž. Mám v práci ještě XP s IE8. Instalace jiného prohlížeče nepřipadá v úvahu. Docela hloupé, zajímalo by mě, co je k tomu vede, protože fukčně jsou už spoustu let stejné, nopak vyhledávání "najděte v okolí" před několika lety fungovalo lépe. Pamatuji si, že kdysi procozovali na stránkách mapy.old.cz nebo tak nějak ještě původní vyhovující verzi. To už asi taky zrušili.
Tak už to běží, bylo potřeba vypnout režim kompatibility, aby se skutečně hlásil jako IE8. (F12 - režim prohlížeče - IE8)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.