Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Photoshop - magická hůlka

Od: alexandr147* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěl bych vás požádat zda bysjte mi ( vím že toto není dotaz ) nemohli u přiloženého obrázku odstranit bílou barvu ( tzn vytvořit png) a z černé udělat bílou ... sám vím jak to udělat ale pro vás je to chvilka a já než bych sehnal photoshop ... samozřejmě ocením pomoc :) obrázek vložte do odpovědi nebo mi zašlete na mail ondra258@email.cz Děkuji mockrát

Photoshop - magická hůlka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, jenom pro upřesnění. Chcete udělat negativ obrázku nebo průhledné pozadí a bílé písmo? A uložit ve formátu PNG? Zdravím!

doplněno 20.09.13 23:00:

Obrázek PNG se při vložení mění na JPG a ztrácí průhlednost. Tak, bohužel. Ještě zkusím JPG.

doplněno 20.09.13 23:14:

Tady si to stáhněte - snad jsem pochopil zadání: leteckaposta.cz/...

doplněno 20.09.13 23:28:

Tak si řekněte - zaostřit, zvětšit nebo výřez. A šlo o tu průhlednost?

Photoshop - magická hůlka #2
Photoshop - magická hůlka #3
Photoshop - magická hůlka #4
praivo*

JPG neumí průhlednost, nahraj to třeba na Ulož.to a dej sem odkaz.

alexandr147*
hodnocení

má to jen jednu chybu ... mě :D budu muset vymyslet jak tohle provést mnohem lepší kvalitě .. každopádně díky

praivo*
hodnocení

0x

Nesháněj Photoshop, stáhni si GIMP ;)

doplněno 21.09.13 11:17:

No tak se uč, zas tak těžké to není (případně pomůže Google).

alexandr147*
hodnocení

gimp mám na osobním pc ... a vůbec se v něm nevyznám :D

Tam jsem ti to poslal, ale je to pořád 350/500. Jestli je to naskenovaná A4, tak mě to vychází na nějakých skenovaných 43 DPI? Měl bys to skenovat aspoň na 150.

doplněno 21.09.13 11:16:

Zde je rozdíl v kvalitě při skenování.

Skenovaná A4, první je na 150 dpi, druhá na 600dpi

Photoshop - magická hůlka #5
Photoshop - magická hůlka #6
Photoshop - magická hůlka #7

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]