Ahoj lidi, jo jo předpokládáte správně, právě jsem přišla z kurzu. Čistě pro mou informaci se Vás chci zeptat na kopírování ze schránky, danou věc, jež chci zkopírovat použiji CTRL+C, chci ze schránky vložit na dané místo, použiji CTRL+V, ale to mě vloží jen jednou, lze tomu PC nějak "říct", že to chci vložit např. 25x, aniž bych musela pořát dávat CTRL+V A další věc, co mě zajímá: mám text (ne tabulku, ne excel), kde mám uvedené rozházené dny v týdnu (jedna věta: středa, neděle, sobota...atd.), lze to označit a opět "říct" PC, aby mně to seřadil správně, tak jak dny týdnu opravdu jdou? (obdobně jak je třeba řazení podle jména a ono to seřadí podle abecedy)? Díky moc St.
Nenapsalas jakou cast office mas na mysli. Jestli M$, tak v excelu to jde pohodlne, kdy to jendou vlozis a pote roztahnes pres bunky. Ve wordu to spise nejde. Takze to vlozis treba 5x, pote znova oznacis a pak vlozi 25x. =>6x pouziti CTRL+V, 1x CTRL+C . Text lze radit jenom v ramci tabulky.
Ahoj díky, jj myslela MS . Já jsem si hned říkala, že to asi nepůjde, obzvlášť, když i jiný chytrý hlavičky hned nereagovali. Tak nic, jen mě zajímalo jestli se to nedá zrychlit. St.
pawlik*
Sem nad tim jeste trosku dumal. Zrychlit by to slo asi nejakym makrem.
zrychlit to jde vždycky, 5x vložit CTR+V, pak označit 5 nově vložených a CTR+C a pak už stačí místo 25x jen 4x (5 + 4x5 = 25), je to úspora jen pár stisků, ale hlavně otrockého počítání do 25-ti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.