Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nežádoucí hláška

Od: elhanak* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, dnes se mi při každém otevření mozily - firefox stále zobrazuje tabulka BROWSER SE TTINGS CHANGE. je vpravo dole, mám na výběr jen jednu odpověď YES, Nahoře klasický červený křížek na zavření, ale na nic nereaguje a nejde zavřít. Pravý roh tabulky zdobí žlutý trojúhelník s černým vykřičníkem uvnitř.Sama tabulka je 14 krát 5 cm a překrývá obraz. Nevíte náhodou někdo, jak se jí zbavit?

Za odpověď děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

3x

Možná pomůže reset Firefoxu.

support.mozilla.org/...

Nejdřív si přečti, co zachová a co zlikviduje, pak ho teprv použij, budeš-li pořád chtít.

elhanak*
hodnocení

Děkuji, zkusím, stejně nic nevidím přes ten obdélník, tak je to jedno

elhanak*
hodnocení

Děkuji, m,ám to zlikvidované, stačil nouzový režim

hodnocení

3x

Browser settings change - Prohlížeč změnil nastavení.

Hláška se objevuje, např. když je změněna domovská stránka, ovšem bývají u toho 2 možnosti: Zrušit požadavek nebo Vím o co jde, změnit nastavení.

Zkuste zapnout Firefox v Nouzovém režimu. Ve Firefoxu nahoře v Nápovědě vyberte volbu Restartovat se zakázanými doplňky. Nebo vypněte Firefox, stiskněte a podržte Shift a spusťte Firefox.

Objeví se okno Nouzového režimu, tam zvolte Spustit v Nouzovém režimu.

Pokud se ta vaše hláška neobjeví pak za to může některý doplněk.

Buď budete ručně zakazovat doplňky jeden po druhém nebo použijete to Obnovení Firefoxu co radí "hm" přede mnou.

elhanak*
hodnocení

Děkuji moc za odpověď, vypadá to, že je to pryč. Stačil mně jen ten nouzový režim.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, a co se stane, když odklepnete to YES? Patrně nemáte zakázané aktualizace v nastavení Firefoxu nebo to může dělat nějaký doplněk. Zdravím!

doplněno 20.09.13 20:05:

Ještě jsem o tom něco hledal a zdá se, že jak píše kolega, tak by měl pomoci ten reset Firefoxu.

elhanak*
hodnocení

Moc děkuji. Na YES také nereaguje, obdélník ignoruje každé kliknutí na cokoli. Podívám se na ty doplňky a aktualizace

elhanak*

Mám to zlikvidované, děkuji za pomoc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]