Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký internetový prohlížeč

Od: kenseiarrs* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.
Chtěl bych od Vás pomoc s výběrem prohlížeče. Určitě nechci Chrome, Maxton, Operu, Explorer, Mozillu ani Safari, protože každý z těchto prohlížečů má u mě nějakou zásadní chybu. U jednoho pořád vyskakují reklamy, druhý nenačítá stránky, další neukládá údaje, takže musím třeba na fb psát pořád dokola mail, další se seká.. Je toho prostě moc. Prohlížeč by měl být nejlépe v češtině, měl by mít možnost si sám určit jaké stránky se mi ukážou na domovské stránce (opera, maxton).
Děkuji za každou pomoc!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mám zkušenost s Chrome, Operou, Explorerem a Firefoxem, ale ani jeden mi nedělal to, co popisujete. Nebude problém jinde?

Teď poslední dobou jedu na Opeře "Next" 17 a bez problému, je svižná, proti reklamám je AdBlock snad na všechny prohlížeče, přihlašuje mě automaticky kde potřebuju, neseká se...

hanher*
hodnocení

0x

Každý prohlížeč má nějakou zásadní chybu.

Co si na domovské stránce zadáte, to tam bude a má ji každý prohlížeč.

hodnocení

0x

V takovém případě ti není pomoci. V práci mám Firefox, doma Chrome a žádné chyby nevidím. Na reklamy je doplněk AdBlock.

susenka54
hodnocení

0x
Já používám Internet Explorer 10 a mám tu nainstalovaný filtry z iegallery.com/... a jsem nad míru spokojená prohlížeč je velice rychlí a četla jsem že i velice bezpečný že nějak dokáže nejlíp ze všech prohlížečů odhalit falešné stránky. Měla jsem předtím Firefox ale to trvalo než se načetl a Opera měla problém s načtením některých stránek že jako se správně nezobrazili.
A nebo zkus třeba Avant Browser Lite :)

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Tady je asi jen jedna rada - vytvorte si vlastni, ten bude dokonaly a takovy jaky chcete vy.

praivo*
hodnocení

0x

Údaje mi ukládá LastPass, nemám bordel a mám AdBlock, reklamy tedy taky nevidím a když si neotevřu tolik panelů, aby mi to zaplnilo celou RAM, tak se ani nic neseká. Firefox 22, Opera 12, Iron 25 (?), Dragon 28@ Windows 7 SP1, Windows XP SP3, Linux Mint 15, Xubuntu 12.04 LTS.

Chyba tudíž není na straně prohlížečů.

naihonn*
hodnocení

0x

Jak už bylo napsáno. Nic lepšího, než některý z těch všech, co jste zavrhnul, nenajdete. A většinou ty zmíněné problémy nejsou neřešitelné, jen je potřeba upravit nastavení.

mickeymous
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]