Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chtěl bych od Vás pomoc s výběrem prohlížeče. Určitě nechci Chrome, Maxton, Operu, Explorer, Mozillu ani Safari, protože každý z těchto prohlížečů má u mě nějakou zásadní chybu. U jednoho pořád vyskakují reklamy, druhý nenačítá stránky, další neukládá údaje, takže musím třeba na fb psát pořád dokola mail, další se seká.. Je toho prostě moc. Prohlížeč by měl být nejlépe v češtině, měl by mít možnost si sám určit jaké stránky se mi ukážou na domovské stránce (opera, maxton).
Děkuji za každou pomoc!
Mám zkušenost s Chrome, Operou, Explorerem a Firefoxem, ale ani jeden mi nedělal to, co popisujete. Nebude problém jinde?
Teď poslední dobou jedu na Opeře "Next" 17 a bez problému, je svižná, proti reklamám je AdBlock snad na všechny prohlížeče, přihlašuje mě automaticky kde potřebuju, neseká se...
Údaje mi ukládá LastPass, nemám bordel a mám AdBlock, reklamy tedy taky nevidím a když si neotevřu tolik panelů, aby mi to zaplnilo celou RAM, tak se ani nic neseká. Firefox 22, Opera 12, Iron 25 (?), Dragon 28@ Windows 7 SP1, Windows XP SP3, Linux Mint 15, Xubuntu 12.04 LTS.
Chyba tudíž není na straně prohlížečů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.