Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HP Deskjet F380, lze tisknout pouze černě?

Od: jokr1 odpovědí: 7 změna:

V barevné kartuši mi došla barva, černá je z 1/2 plná. Nastavil jsem Tisk pouze černý - a netiskne, ale 2x mi vytiskla kontrolní stránku.
S tímto typem HP zrovna spokojený nejsem, je snadnější dokument vytvořit než jej vytisknout... :(

Co na to někdo ze zkušenějších, bude tisknout černě bez barvy v barevné kartuši či nebude? Díky!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aaaaaa*
hodnocení

0x

tohle kdyby psali na krabice a do popisů tak nikdo ty krámy nebude kupovat. Tipuji, že na 90% tisknout nebude dokud nenakrmíš všechny barvy. ESU řeší kraviny, tenhle podvod na zákazníky měli už dávno zakázat.

stirecek*
hodnocení

0x
Kvůli tohle jsem si tiskárnu nekoupil. Výrobci tiskáren by se měli nad sebou zamyslet.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
mám velmi podobnou multifunkci HP DeskJet F2480, barevnou kartridge mám taky prázdnou, v černé inkoust je. A tisknu normálně - ale nic jsem nepřenastavoval.
Takže doporučuji - zruště pouze černý tisk, nastavte tisk jako kdyby byly obě kartridge normálně plné (čili klasické nastavení - barevný tisk) a zkuste to. Podle mého názoru by to mohlo fungovat.

Jinak se vám nedivím, že s přístrojem spokojený moc nejste - ani já nejsem moc spokojený. Tiskárnu musím mít trvale připojenou k pc a zapnutou, protože jinak ji připravit k tisku je na zabití (komletně zapojit tiskárnu do sítě a do pc a pak restartovat pc), při každém zapojení (či spuštění pc) si provede čištění kazet, takže neskutečně žere inkoust atd.

praivo*

Jojo, nová HPčka jsou na (radši nic, pravidlo Z2).

jokr

I am sorry, netiskne... Když jsem si po Xté pročetl duchaplné rady v návodu HP, situaci, kdy se jedna náplň vyprázdní dříve než druhá, se štítivě vyhýbají... Vychází ze stavu, že je potřeba mít v šuplíku celou baterii náplní, nějaká se jistě ujme. Je to pro mne impulz při koupi tiskárny, HP si už nevšímat...

aaaaaa*

canon to samé, myslím netiskne žádná pokud nemá všechny barvy, o tom všichni mlčí a ani v testech jsem to nedočetl. Je to záměr, vydělávají na ikoustech. I když je dnes plno alternativních a mnohonásobně levnějších inkoustů, stejně je to nehorázné plýtvání a opravdu se divím, že EsU na to nevlítla. Do každé domácnosti vnutí trochu rtuti navíc, ale tuny, spíše tisíce tun zbytečného plastu, papíru ... to nikomu nevadí. Kdyby na každou inkoustovku která tiskne čb jen s barevnými napsali, čb tisk vás bude stát 1500 za doplnění všech zásobníků ... chtěl bych vidět jak by to šlo na odyt.

stirecek*
Oni to maji softwarove zabezpečené všechny znacky. Proto vám dnes vnutí tiskárnu pomalu zdarma. To placení přijde az potom.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]