Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdroj do pc - kolik wattů?

Od: jakubtoth* odpovědí: 14 změna:

Nevíte někdo jak zjistit kolik bude "žrát wattů" pc sestava, nemam ji doma a potřebuji zjistit jaký zdroj do ní zakoupit? Děkuji za odpověď, jeden zdroj tam mám, ale jesli je dostatečný...

Zdroj do pc - kolik wattů?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Ta sestava chce hlavně předělat. K takhle výkonnému procesoru nepatří 7750, ale aspoň 7850 a také tam není HDD.

doplněno 19.09.13 17:47:

A větráky, ty jsou kde?

jakubtoth*

HDD mam doma a vetraky jsou 4 uz ve skrini :)

doplněno 19.09.13 19:30:

a jeste jedna vec neporadite mi nejakou levnejsi grafickou kartu, ten pc neni ani tak na hry, ale tak na kancelarsko-herni :D

Tak to by jsi se měl také ptát, zda-li to ty chladiče uchladí.

doplněno 19.09.13 22:08:

Kancelářsko-herní PC bych pojmenoval asi jako multimediální i když to nebude přesně ono, tak parametry to bude mít přibližně podobné.

jakubtoth*

Kdyžtak si je dokoupím, nějaké 120mm mám doma ze starýho pc

doplněno 19.09.13 20:03:

Ten pc bude na internet a minecraft :D

praivo*

Napiš mi cenovou hranici a jaký máš HDD (přesný model), něco ti sestavím ;)

jakubtoth*

Dík, mam limit asi do 15k zitra ti to dodam presne :) je to 320Gb Sata 3 a pak Crucial SSD 64Gb

praivo*

Ten SSD by šel, HDD radši větší, ne? Tohle i přes méně RAM (můžeš dokoupit) a trochu pomalejší CPU odvede více práce, než ten tvůj návrh:

alfacomp.cz/...

jirbar*

A kde je OS

jakubtoth*

Bude jen upgrade na Win 8 za 1800,-

jakubtoth*

Nebylo by lepší koupit desku s pretaktovanim za 1s? Třeba Asrock Extreme?

jakubtoth*

Nemůžeš ten návrch trošku udělat jinak? prosím na czc.cz tam mi to přijde o něco přehlednější...

praivo*
A to si to tam nemůžeš překlikat sám?

killom*
hodnocení

0x

Já bych volil k této sestavě as 800W.

2 disky, CPU, GPU, 6 ventilátorů, MB, RAM spotřebu by to mělo pohodlně pokrýt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]