Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo jak zjistit kolik bude "žrát wattů" pc sestava, nemam ji doma a potřebuji zjistit jaký zdroj do ní zakoupit? Děkuji za odpověď, jeden zdroj tam mám, ale jesli je dostatečný...
Ta sestava chce hlavně předělat. K takhle výkonnému procesoru nepatří 7750, ale aspoň 7850 a také tam není HDD.
doplněno 19.09.13 17:47:A větráky, ty jsou kde?
HDD mam doma a vetraky jsou 4 uz ve skrini
a jeste jedna vec neporadite mi nejakou levnejsi grafickou kartu, ten pc neni ani tak na hry, ale tak na kancelarsko-herni :D
Tak to by jsi se měl také ptát, zda-li to ty chladiče uchladí.
doplněno 19.09.13 22:08:Kancelářsko-herní PC bych pojmenoval asi jako multimediální i když to nebude přesně ono, tak parametry to bude mít přibližně podobné.
Kdyžtak si je dokoupím, nějaké 120mm mám doma ze starýho pc
doplněno 19.09.13 20:03:Ten pc bude na internet a minecraft :D
Dík, mam limit asi do 15k zitra ti to dodam presne je to 320Gb Sata 3 a pak Crucial SSD 64Gb
Ten SSD by šel, HDD radši větší, ne? Tohle i přes méně RAM (můžeš dokoupit) a trochu pomalejší CPU odvede více práce, než ten tvůj návrh:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.