Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje USB bezdrátová myš

Od: ernie® odpovědí: 3 změna:

Zdravím.

Po připojení flash disku do portu USB a jeho detekci přestala v tom stejném okamžiku fungovat bezdrátová USB myš.

Zjišťování diagnozy:

Myš nefunguje ani v jiném portu.

Myš nefunguje ani po odinstalování ovladače zmíněného flash disku ani po obnově systému.

Myš není vidět ve správci zařízení.

V USB portech ostatní zařízení fungují (kamera, flešky...)

Myš nefunguje ani v jiném PC, po připojení vůbec nedetekuje.

Baterie v myši dobrá, myš nemá žádná tlačítka pro spárování s vysílačem.

Chcípla myš?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, také jsem dříve používal bezdrátovou myš a podobné odpojování jsem řešil jen vyndáním baterií a znovu vložením (pokud jsou ještě nabité) nebo lehkým úderem myší o podložku. Jenže jsem to jednou s tím poklepem přehnal a už nenaskočila. Vrátil jsem se tedy k myši s drátem a mám klid. Zkuste v tom samém PC USB myš s drátem (pokud je ta možnost).

Pokud bude normálně fungovat, tak bude asi ta USB bezdrátová myš po smrti. Zdravím!

doplněno 19.09.13 11:58:

To čidlo pouze svítí nebo i bliká či se intenzita světla mění? Ta moje "mrtvá" myš už jenom stále svítila.

jirbar*
hodnocení

0x

Myš má taky vypínač. Když je aktivní tak "svítí"

hodnocení

Fakt? No dobře, to jsem zapomněl vypsat do dotazu že je myš v zapnutém stavu a svítí čidlo pohybu. No ale jinak tvé odpovědi rozumím. Občas se stane, že člověk nad něčím koumá a pak přijde na to, že příčinou je triviální záležitost.

doplněno 19.09.13 13:16:

Čidlo, zdá se, funguje normálně. Při přejetí prstem zjasní, v klidu se ztlumí. Zřejmě bude v háji USB přijímač.

doplněno 19.09.13 21:35:

Tak jiná USB myš funguje. Tím je to vyřešeno. Zdravím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]