Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam novy router TP-LINK , nerad zjistuji ze internet na nem bude tolik slozity rozjet. Pripojil jsem vse jak ma byt, nastaveno ok. Napojeny tri pocitace - z toho dva jedou s internetem a treti ne. Postupem casu odpadava internet i na druhem. LAN vse pripojeno - sit vidim, ale internet nelze - jakoby nejaky chyby DNS - podle kontroly pc. Ted jsem tam vratil svuj stary router a pohodicka, vsechno funguje i wifi. Nesetkaly jste se s tim uz nekdy?
Taky jsem měl TP-LINK a dělal mi to samé. Nakonec mi nezbyla jiná možnost než router vyměnit.
Jo volal jsem jednomu borcovi co se v tom vyzna, pry je to slozitejsi ale musi se nastavit ten router - rikal mi neco o celodeni praci. Takovy ty zakladni parametry tomu nepomuzou. Tak jsem zvedavy co bude delat, jestli neco s MAC adresama nebo tak. Spousta lidi si ty routery kupuje - mely by uz vedet jak to nastavit. Podle forum takovej problem ma spousta lidi. Z obchodu kde jsem to koupil je nejprodavanejsim zbozim.
Mám 4 a žádný problém. Kdysi byl problém s typem 743 ve verzi 1.1 po výměně za verzi 1.2 vše OK
Problem vyresen! Moje antena na strese ma v sobe router ktery prideluje dhcp adresy, tudiz muj router potom uz nesmi pridelovat dhcp - pak to je ten problem. Adresy se mezi sebou mydli a nefunguje to. Takze dhcp mam disable. dekuji za vase nazory a rady. TP-link funguje perfektne.
Anténa již s routrem na střeše. To asi bude výhoda, že do bytu již jde LAN kabel a nikoliv koaxiál od antény který má velké ztráty. Není potřeba u TP Linku vypínat DHCP. Pak by každý počítač by musel mít statickou adresu. Pokud však router u antény má IP adresu 192.168.1.1 tak u TP linku je nutno v sekci LAN změnit IP adresu na 192.168.2.1 a DHCP začne přidělovat jiné IP adresy a nedojde ke konfliktu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.