Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký notebook?

Od: lindaf* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, mám si kupovat počítač, ale jsem úplně mimo, nemůžu nic vybrat a ještě k tomu se v tom nenůžu vůbec orientovat. Poradil byste někdo? Chtěla bych DELL, ACER nebo ASUS, 500 GB HDD, RAM 4GB nejlépe kdyby byl v hliníkové šasi (nebo alepsoň z části) a aby i vzhledově za něco stál a hlavně kvalitou! Po osmi měsících jsem se třetí závadou vracela ntb a nerad bych aby se to opakovalo. Cenová relace od 11 do 16 000 ale těch 16 000 už je strop. Strašně se mi líbí tento, alle nevím zda by byl dobrý. Za případné tipy předem díky.

comfor.cz/...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dedkoid*
hodnocení

0x

Dell doporučuji, ten vybraný ntb má jen jednu chybku, lesklý displej.

lindaf*
hodnocení

Dobře děkuji za názor ještě bych se chtěla zeptat, jaký je rozdíl když bysme vzali tento

comfor.cz/...

a ten nahoře? Ten nemá hliníkové šasi, ale je zase levnější a ty ostatní parametry, no, v těch se moc nevyznám..

dedkoid*

Je to starší model. Má o chlup pomalejší procesor, horší grafickou kartu, jinak je to podobné.

praivo*
hodnocení

0x

Oba tebou vybrané mají pomalé procesory.

alza.cz/...

dedkoid*

11,6 placu displej? To je málo.

praivo*

Sakra *zed*... Dík za upozornění.

doplněno 17.09.13 21:51:

17,3"- alza.cz/...

15,6"- alza.cz/...

doplněno 17.09.13 22:17:

Vybral jsem do kvůli 1TB disku, který ostatní nemají. Co se ti pokazilo? Nová HPčka nejsou extra spolehlivá, ale zatím jsem si vše opravil doma za max. 2 hodiny.

Alternativa: alza.cz/...

dedkoid*

Jo HPčko, tak s jednim kusem jsem byl v servisu HP 10x a nepomohlo to. *zed*

doplněno 17.09.13 22:30:

Nepravidelně se vypínal displej. Postupně tmavnul až zhasl, pak naskočil. V servise řekli že se závada neprojevila a šmytec. Jediný na co se zmohli je, že updatovali BIOS.

lindaf*
hodnocení

s HP mám stejnou zkušenost, měla jsem u ntb 8x přepálený procesor, a protože to bylo od T-mobile a neměli jiný než mininotebook, tak jsem to trpěla a to bych nerada :D

dedkoid*

No ještě jsme neslyšeli účel ntbku. Na běžnou kancl. činnost i3 nebo Core2Duo stačí.

doplněno 17.09.13 22:37:

Já bych si vzal tento: comfor.cz/...

+ Win 7, matný displej, podsvícená klávesnice, záruka 3roky Basic Next Business Day On-Site

Navíc to má konektory relativně vzadu, takže to nepřekáží.

gumid

Jen tak okrajově. Nové Delly mají baterii uvnitř a nedá se jen tak vysunout.

dedkoid*

Tak pokud vydrží přes 3 roky, tak se v tom dá potom v poho šťourat.

Já mám v 6 let stary Toshibě baterku a vydrží 30 minut. Kdysi vydržela 2 hodiny. Nijak mi to nevadí.

lindaf*
hodnocení

Děkuji moc za reference o Asusu jsem uvažovala taky možná, že by byli lepší než ten dell, s tou baterií je to blbé. Notebook používám na nějaké školní práce seminárky a tak, na internet a hlavně na multimédia jako je sledování filmů, hudba.

dedkoid*

Dell Vostro a Dell Inspiron má vyndavatelnou baterku.

Jaký notebook?
Jaký notebook? #2

jh11
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]