Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký Antivirový program je dobrý?

Od: zdenekmalok odpovědí: 11 změna:

Jaký program je nejlepší pro objevení a hlavne odstranení z počitače tzv. malware,Antispyware,Antispam,spyware,a podobné,...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Nejlépe hodnocený bývá NOD 32.Dříve bývala zkušební verze,dnes se musí zaplatit.

JABRAKA

pinkulinka*

AVAST je zdarma a zvládne vše co NOD 32.

pinkulinka*
hodnocení

0x

Já používám AVAST antivirus. Po hloubkovém vyčištění systému jsem se nestačil divit.

Antivir si poradí i s trojskými koni aj.

hodnocení

0x

Nemám moc ráda NOD 32 a ESET a další, protože děsně spomalují počítač a jsou těžkopádné. Nejlepší byl podle mě NORTON, ale teď mám AVAST, protože je zdarma. Je taky dost dobrý.

doplněno 17.09.13 18:50:

Mám na mysli ESET smart security.

No jen tak pro upřesnění, Eset je firma a Nod32 je její produkt...
Avast zatěžuje dle mého pc více než Nod, alespoň pokud jde o starší verze. A pokud jde o antivir zdarma tak je i od Microsoftu- Microsoft essential.

doplněno 17.09.13 19:39:

Eset smart security je antivir a firewall v jednom balíku, Eset nod32 antivirus je samotný antivir. Pak se liší ještě pár drobnostma, ozval jsem se jen proto, že nejde porovnávat celkový balík se samostatným antivirem. eset.com/...

hodnocení

0x

Měl jsem v minulosti velmi dobré zkušenosti s Kaspersky AV. V současnosti ale nepoužívám žádný (protože Linux).

praivo*
hodnocení

0x

Avast! už nechci ani vidět. Povinné registrace, vyskakující reklamy a vysoká zátěž systému. Jsem spokojen s Comodo Internet S/....

farrion*
hodnocení

0x

Avira free antivirus - používám asi 2 roky a jsem spokojený.

fretka323*
hodnocení

0x

Sice mám linux tak to neřeším ale s AVG které jsem na padajících woknech používal je úplně dostačující i v free verzi a oběvilo mi každý vir...teda jednou jsemse něco snažil pomocí cracku z internetu obelstít a bylo tam vypněte antivir :D větší blbost jsem ještě neudělal ale AVG mi jinak nikdy nepustilo d PC žádný vir!

Protože AVG je sám vir *smich*

praivo*
hodnocení

0x

A na jednorázové čištění doporučuji Malwarebytes Anti/....

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]