Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych se zeptat jestli někdo s tímto nemá zkušenosti. Paní mě bombarduje každý den 3x a chce po mě vyjádření :D Na cizích webech o nich není moc kladné hodnocení. Příjde mi to, že dělají vše co mám nastaveno já, adwords, web master tools, a dobře nastavený klíčový slova.
Za každý poznatek budu moc rád.
Na nějaké zkušenosti nedošlo, protože pán mě od srpna 2013 neustále a téměř denně bombarduje telefonáty. Po pročtení zahraničních stránek jsem si to rozmýšlel a to jeho otravování hozhodlo. Zablokoval jsem dokonce už i jeho telefonní číslo, aby mi pořád nevolal, za 2 hodiny volal z dalšího neznámého čísla. Takhle dotěrné obchoďáky tam mají! Beztak to bude nějaká sekta :D:D:D
Tak já zkušenosti mám před dvěma roky jsme do toho šly.
To se jmenovali Ataxo a celkem to fungovalo.
Pak nastal zlom v roce 2012, přešli na ReachLocal a jeto v p...
Od té doby jen slibibovali a nic nefungovalo.
Tak že zadarmo drahý.
Dobrý den,
vyjádřím se, dovolíte-li, ke všem reakcím v jednom komentáři.
Co se týče kvality našich služeb, bude ji asi muset posoudit každý individuálně. Rád bych řekl jen toliko, že máme pro českého zákazníka velmi zajímavé technologické řešení stojící na měřitelnosti ať již online, tak především telefonických leadech plynoucích ze spravovaných PPC kampaní, na níž je navázána následná optimalizace nákladů na kampaň. Řešení to rozhodně není pro každého, nicméně troufnu si říct, že pakliže daný podnik považuje internet za médium důležité pro propagaci a zároveň je pro něj důležité získávat poptávky telefonicky, posloužíme takovémuto subjektu velmi dobře. Zákazníky máme spokojené a samozřejmě i nespokojené a pakliže budete chtít, na vzorky z obou táborů mohu po individuálních dotazech poslat kontakty.
Co se týče oněch obtěžujících telefonátů, nemohu na to říct nic jiného, než že mě to mrzí. Ani obchodníci by neměli být hysteričtí... Dám každopádně ruku do ohně za to, že ve chvíli, kdy z pozice zákazníka odpovíte našemu konzultantovi férové a jasné "ne", je to něco, co bez jakýchkoliv nátlakových praktik akceptujeme. Přesto bych rád všechny poprosil - pakliže se budete cítit prací kohokoliv z naší firmy jakkoliv dotčeni, či rozhořčeni, neváhejte mne kontaktovat na mém emailu. Bude to pro nás pro všechny velmi cenná zpětná vazba.
Přeji všem úspěšný výběr toho nejlepšího poskytovatele vašich reklamních aktivit na internetu a v případě otázek k ReachLocalu se na mě bez problémů obracejte.
Michal Mládek, Country Manager
ReachLocal Czech Republic Franchise s.r.o.
michal.mladek@reachlocal.cz
Zkušenosti mám a říkám, že zadarmo drahý. Za 2 měsíce mě to stálo cca 22000 kč a přínos byl takový, že jsem v mínusu už jen asi 20000 kč . Čísla vypadají hezky v jejich redakčním systému mé osoby, ale skutečnost je naprosto jiná. Za mě rozhodně NE.
Doufám, že je víc lidí rozumnějších než Já a neupíšou se jim. I ty zlatý stránky jsou daleko levnější a feketivnější.
Rád bych uved svoji zkušenost. Pravdou je že negativní recenze se dají dohledat. Já osobně můžu vytknout, nechci říci "obtěžování" telefonem. Slečna/paní mi volal co týden pondělí a snažila se mě sehnat. Což sice chápu, ale trochu to obtěžovalo, řešil jsem jiné starosti. Nicméně dělá svou práci a dnes to už nevidím uplně jako mínus. Jednání na schůzce a ostatní bylo v pohodě, trochu jsem váhal, protože do reklamy na netu jsem taky trochu "zahučel" ale výsledek je pro mě dostatečně uspokojující. Řeší mi reklamu na netu už několik měsíců s jasným výdělkem z toho co přivedli.. Takže za mě spokojenost.
Naše firma do toho šla, jediné co se stalo, že jsem vyhodili spoustu peněz, výdělek nula.
Minulý týden náš pan jednatel zaplatil další kvartál (i když jsme ho upozorňovali, že to nemá přínos, ale paní z RL ho opět ukacala). Dnes jsme obdrželi email, že jde firma do konkurzu, telefony odpojedné, emaily, webovky nefungují ... Peníze nám nikdo nevrátí... Takže taková naše zklušenost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.