Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetová aplikace - prozvánění

Od: milanp® odpovědí: 10 změna:

Potřebuji prozvonit svůj mobil. Jiný po ruce nemám, od koho bych ho prozvonil. Existuje webová aplikace na prozvonění tel. čísla?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

4x

jednou jsem takhle vyplnil dotaznik na netu u nejake pojistovny a zadal jsem at zavolaj ihned .take ihned zvonil telefon :) byl mezi matracemi :)

dedkoid*

Tak doufám že jste si ty matrace nechal pojistit. *smich*

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, to nevím, ale je snad možné si poslat přes web SMS. Nestačilo by to? Zdravím!

hodnocení

2x
Na internetu existuje web, ve kterém si dokonce můžete zvolit číslo, ze kterého můžete prozvánět nebo zvolit nějakou přednastavenou hlášku, a hovor si pak poslechnout :)
Taky jsem se divil, když jsem uviděl jako příchozí hovor svoje číslo :)
hop®

Ano, akorát nevím, jestli ten web ještě funguje. Nicméně tazatel mohl kontaktovat nějakého kamaráda přes skype nebo icq, qip, tuto možnost bych volil asi já. Anebo poprosit nějakého důvěryhodného rádce třeba zde na poradně a číslo poslat vnitřní poštou, to by bylo asi nejrychlejší...

hodnocení

a prozradíte mi ten web?

Ráno ho najdu, pokud se dobře pamatuji, první 2 nebo 3 hovory jsou free, další pak placené.
iz*

Přimlouvám se, i mne by ten web zajímal.

doplněno 20.09.13 02:12:

Hope, musela jsem Vaši odpověď ohodnotit, Vaše řešení je bezkonkurenční!

pavelv*
hodnocení

0x

Co takhle využít služeb IP telefonních operátorů? V červenci jsem za pouhou registraci u operátoru fayn dostal zdarma 20 minut volání. Možná podobného operátora najdete, rozjet pak telefon v aplikaci na PC je již jen otázka několika minut

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]