Na internetu existuje web, ve kterém si dokonce můžete zvolit číslo, ze kterého můžete prozvánět nebo zvolit nějakou přednastavenou hlášku, a hovor si pak poslechnout Taky jsem se divil, když jsem uviděl jako příchozí hovor svoje číslo
Ano, akorát nevím, jestli ten web ještě funguje. Nicméně tazatel mohl kontaktovat nějakého kamaráda přes skype nebo icq, qip, tuto možnost bych volil asi já. Anebo poprosit nějakého důvěryhodného rádce třeba zde na poradně a číslo poslat vnitřní poštou, to by bylo asi nejrychlejší...
Co takhle využít služeb IP telefonních operátorů? V červenci jsem za pouhou registraci u operátoru fayn dostal zdarma 20 minut volání. Možná podobného operátora najdete, rozjet pak telefon v aplikaci na PC je již jen otázka několika minut
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.