Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádcové.Neví někdo, proč se mě sekají mapy na Seznamu?! IE 10.Počítač ACER 5742G.Při posunování tam je jeden nebo více bílých pruhů. Díky za přínosné odpovědi.
doplněno 16.09.13 19:31: Děkuji všem za radu.Ten s tou poradnou mě tedy rozčílil.Když tam najedete, tak tam je nákupní košík na zaplacení 50 kč ,že prý vám poradí,tak pozor na ně.Tady si vážím lidí a jejich ochoty a času někomu pomoci v nozi.Sám mám radost,když mohu někomu poradit v tom v čem se vyznám.Díky Praivo za palec,ale napsat jsem to musel,aby i ostatní věděli jací lidé zkouší vymámit peníze na nějaké banalitě.Už jsem to vymyslel, zítra napíši na Helpdesk Seznamu a tam mě poradí zcela neziště.Přeji všem mnoho úspěchů a rad které jim pomohou.
Dobrý den, vyhledávač není prohlížeč - jiný prohlížeč je např. Firefox. Zkuste v to Vašem MIE vymazat mezipaměť a cookies - mohlo by to zrychlit a pomoci. Zdravím!
doplněno 16.09.13 18:40:Ano, nahoře na liště jsou Nástroje / Možnosti internetu a tam je ta možnost odstranění cookies a snad i vymazání mezipaměti. Nejsem si moc jistý, protože MIE nemám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.