Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rasberry pi lcd

Od: jakl odpovědí: 7 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli by se dalo připojit k rasberry pi lcd s dotykovym displayjem z autoradia xomax xm-dtsb4501

Četl jsem že dotykový display připojt jde. Spíš by mě zajímalo jestli pujde vytvořit naka redukce k tomu display. Děkuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Všechno jde, ale asi by se mi neobešlo bez nějakého toho programování a elektroniky.

doplněno 16.09.13 21:51:

Doporučuji radši zkusit něco jako amazon.com/...

jakl
hodnocení

Co by k tomu bylo potřeba?

jakl
hodnocení

Ten není dotykový jestli se nepletu taky jsem koukal na naky ty lcd i dotykový ale je to vetšinou na me moc drahý.

Myslel jsem jestli by to nešlo připojit přes HDMI nebo přes kompozitní video vstup a plus třeba přes usb dotyk.

Tady maj lcd bez dotyku s elektronikou pro kompozitní video vstup flajzar.cz/...

tak nak vyrobit tu elektroniku pro ten display. Šlo by to nebo jeto na tolik složitý že se to nevyplatí?

Panel z radia jsem rozebral tak můžu poslat foto konektoru jesli to pomůže. Děkuju za případný odpovědi

praivo*

Sice jsem to nezkoušel, ale myslím, jsem si jistý tím, že to není pro laika, musel bys těch vědomostí mít výrazně víc.

Ještě zkus vyfotit celý ten panel.

jakl
hodnocení

Tak jsem vyfotil display a ten dotykový panel omlouvám se za kvalitu obrázků zkusim když tak ještě vyfotit tu desku s eletronikou.

No naky plošný spoje bych zvladnul vyleptat a osadit ale musel bych mít naky schema ..atd.

Rasberry pi lcd
Rasberry pi lcd #2
jakl
hodnocení

Tak jsem vyfotil i ten panel ještě jednou se omlouvám za kvalitu u konektoru na vystup jsou popsány jednotlivý piny z obrázku to neni dobře vidět. Tak je tu vypíšu. IR , DP , KEY1 , GND , KEY2 , GND , VOL+ , AUX-R , AUX-V , MCU-RESET ,SDA , CSL , GND , NC , NC , GND , T.CS , TFT: ON/OFF , GND , VIDEO , GND , AUX-L , MIC , ACC , +12V , TFT +5V , USB +5V , DM .

Rasberry pi lcd #3

hodnocení

0x

Prodávají se k tomu nějaké přídavné moduly, ale jestli k tomu půjde LCD z rádia, to nevím-

eshop.minidroid.cz/...

doplněno 16.09.13 21:56:

eshop.minidroid.cz/...

doplněno 16.09.13 21:59:

Tak k tomu prvnímu píšou, že se dá připojit display...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]