Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytvořit www stránky

Od: 2874® odpovědí: 19 změna:
Ahojky poraďte jak nejlépe udělat www stránky. Nabízím žaluzie a chtěl bych si udělat nějaké pěkné neplacené stránky. Jdeto vůbec? Pomozte prosím...! děkuji moc za rady. Všem pěkný duben! Tom

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Hosting zdarma nabízí spousta firem. Pokud ale nezvládáš tvoru WWW stránek, bude lepší se na někoho zkušeného obrátit. Ušetříš si tím spoustu času který můžeš věnovat výrobě žaluzíí.
hodnocení

ahj,díky času je dost! máš konkrétnější typ?
Hosting:
webzdarma.cz/...
A pak nějakou vhodnou učebnici, editor a třeba pro začátek nějaké informace z netu:
jakpsatweb.cz/...
programujte.com/...
freeweby.iglu.cz/...
hodnocení

čau, díky ale hlasí to po registraci nějaký problém s certifikátem! i tak díky
Neřvi na nás :P
Nějaký problém na nějakých stránkách po nějaké registraci...ano tohle je zcela konkrétní problém který ti máme vyřešit? *nevi*
hodnocení

*smich* No prostě nevím jak na to:P
a jde ti přímo o tvorbu stránek nebo je už máš a chceš je někam umístit?
hodnocení

Ahoj jde o tvorbu! Díky
tak v tom případě mrkni na tu adresu, co sem dával spider:
jakpsatweb.cz/...
a nebo já do teď občas používám:
tvorba-webu.cz/...
pak tu je i programujte, kde je psáno o html v tzv. kurzech (samozřejmě neplacených), ale ty jsem nečetl, takže nevím jak kvalitní jsou:
programujte.com/...
nebo druhej:
programujte.com/...

hodnocení

1x

Vše co ti radi kolegove jej pravda a je jen speavne se naucit aspon zaklady html kodu.
Bohuzel vim ze to je celkem nuda pro nekoho kdo se tim nebude zivit a stranky udela do nejake podoby jednou v zivote.
Ted me asi ukamenuji ti z Vas, kteri uz nejake ty stranky stvorili.
Myslim, ze rozumejsi alternativou pro Vas je program Front Page, ktery je soucasti sady Office(World, Excel,...atd.) od Microsoftu.
Pracuje se s nim stejne jako treba s worldem, vse co udelate si muzete okamzite kontrolovat v nahledu.
Nevyhoda je v tom ze dela silene slozitej a objemnej html kod. (Stejne vypadajici stranky se daji udelat s mnohem mensim datovym objemem, ktery se zaroven spravne zobrazi i v alternativnich prohlizecich, Mozila, Opera atd.)

Na stanky www.jakpsatweb.cz muzete mrknout kdyz si s necim nebudete vedet rady.

hodnocení

Díky myslel jsem stránky zdarma! Ale myslím že tohle asi nezvládnu. Přesto moc děkuji!
jirkahorak*
jestli vlastníš microsoft frontpage a máš trošku představivost tak v něm jde dělat docela pěkné stránky a nepotřebuješ nic programovat, vždyť pěkné stránky jdou vytvořit i ve wordu, aspoň si to vyzkoušíš než se pustíš do něčeho složitějšího.Pro začátek ti to bude určitě stačit.
hodnocení

díky, a jak víš? Prosím poraď jak postupovat. Pokud teda můžeš :));)
hodnocení

Myslím ve Wordu, ten mám! Díky;)
Tak a teď si rozmysli co chceš:
- chceš prezentaci své práce kterou nějako zpatláš, ano na začátečníka to třeba špatné nebude ale počítej že word bude dělat otřesný kód a každý prohlížeč to ukáže jinak, čili tyto stránky bych nenazval reklama (dělával jsem před lety taky stránky ve frontpage ale vždy jsem si ještě kód upravoval podle sebe a to ještě se používalo pomalu jen explorer)
- nebo chceš kvalitní stránku na které se klidně můžeš prezentovat a kterou opravdu můžeš považovat za reklamu, ono když si pak pustíš blbě upravenou stránku která je celá rozházená tak to dost odradí něco na ní hledat
Tohle neni odrazování od studia html ale je to fakt jak to teď je, najdi si raději nějakého studentíka co bouchá php, nech si udělat stránky a postupně studuj, stránky si pak už upravíš/aktualizuješ sám a třeba časem si uděláš nové,ale nemysli si že jak udělat kvalitní stránku se naučíš za 2 týdny...

jirkahorak*
no já nevím, udělal jsem si na škole stránku ve frontpage, aktualizovat jde úpně v pohodě a ať ji otevřu odkukoliv tak se mi pořád zobrazuje tak jak jsem ji stvořil a s nějakým rozhašením jsem se nesetkal .Záleží jak kdo chce je pravda že ve wordu jsem to dělal jednou a docela to šlo ale pak už jsem se v tom více nevrtal a dělal jsem to v frontpage a jsem spokojený to co chi se tam zobrazí i tak jak jsem to tam pověsil a vzhled zůstal stejný

já bych Vás od toho odradil... nechejte si stránky vytvořit a pak se snažte do nich proniknout, abyste případné aktualizace už zvládnul sám.

Jednorázová investice se vám vyplatí. Jen málo lidí dokáže udělat skutečné hezké stránky a právě to prodává. Nechci Vás podcenit, ale pokud ty stránky nebudou hezké, tak si většina lidí nepřečtě ani prvních 5 řádků ;)

buggyman*
hodnocení

0x
jestlize si chces udelat stranku se vsim vsudy sam do posledniho zrnka ,tak nejlepsi volba bude asi si stahnout nejakej ten editor pro podporu html ,ktery ti jakusnadni spoustu prace tak ti i poskytne lepsi orientaci ve zdrojovym kodu. nebo dalsi alternativou je e-blog na kterym si muzes vytvorit jednoduchou formou stranky pomoci predem vypracovaneho automatu,se kterym sestrojeni stranky netrva ani 1 h-to v tom pripade ze by se ti nechtelo se ucit nejakej programovaci jazyk a davat do toho penize ,ale je to dost fadni.Bejt tebou naucil bych se html a css,bude se ti to hodit.

hodnocení

0x
Nebo bych zkusil nejaky redakcni system, treba www.joomlaportal.cz nebo jinej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]