Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovládání hlasitosti

Od: zolla odpovědí: 4 změna:

Ahoj, se sluchátky mi nefunguje ovládání hlasitosti klávesovými zkratkami, musím to dělat "ručně" přes tu ikonku dole na hlavním panelu, a to mě štve. Bez připojených sluchátek to normálně funguje přes klávesy. Nemám nějaký vadný nebo chybějící ovladač speciálně pro tohle? Nedávno se mi právě podařilo smazat celý notebook i s ovladači a musely se tam doinstalovat, tak jestli to třeba nebude tímhle. Mám Windows 7, Asus zenbook ux32a. Mezi tou nabídkou ovladačů na stránkách windows se nevyznám, nevím jaký případně stáhnout. Děkuju za jakoukoli pomoc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

odrivers.com/...

Zkus ovladače tady třeba
doplněno 16.09.13 14:59:

Tam jak je ke stažení ATK hotkey...

zolla
hodnocení

Přímo stránky toto notebooku Asus nabízejí ovladače, problém je, že já se v tom nevyznám a nevím, který by se na to hodil. Jeden ohledně toho ovládání hlasitosti klávesami už tam je určitě, předtím to klávesami vůbec nešlo, ale abych si to nějak nezvorala stáhnutím dalšího.. Ale stejně díky ;)

jh11
hodnocení

0x

možná by to řešilo nastavení v programu ve kterém přehráváte hudbu

Co používáte?

winamp atd

V systémových nastaveních zvuku jsem zatím klávesové zkratky neobjevil ani je nepoužívám

Já mám na hudbu program AIMP3

a tam nastavení klávesových zkratek je ale neví jestli i pro sluchátka

ale možná že v něm by to mohlo jít

zolla
hodnocení

používám Windows Media Player. Jenže ať přehrávám cokoli kdekoli, i videa na Youtube, nebo online seriál, tak se ta hlasitost prostě nemění když použiju tu klávesovou zkratku. objeví se sice graficky na monitoru jako že jsem zrovna zesílila/zeslabila hlasitost, ale ta hlasitost se ve sluchátkách nemění. Tak asi budu muset požádat nějakého ajťáka aby se mi ještě mrkl na ty ovladače. Nebo nevím. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]