Nejste přihlášen/a.
Nevíte prosím, jak v DOSu napsat ten obrácený zobáček (přesně se to nazývá myslím větší než)?
Konkrétně se jedná o program DOS BOX, potřebuji rozběhnout jednu starší hru a zadat ruční příkaz, ale to znaménko mi prostě nejde zadat.
Zkoušela jsem zmáčknout současně pravý alt+tečka poté i levý ctrl+alt+tečka (tady mi to třeba funguje normálně a napíše to tento znak> ), ale v tom programu mi to píše hvězdičku. Už nevím co s tím, na netu nemůžu najít žádný návod, jak to napsat.
Vím že se ten znak dá napsat ještě tak, že zmáčknu alt a místo tečky nějaká čísla, ale nemám alfanumerickou klávesnici, takže tuto možnost nemám
ten bych rád viděl, ntb který nemá na klávesnici písmenka ani čísla, co tedy má na klávesnici. Opravdu by mě to zajímalo, nikdy jsem takový neviděl. Co je to za výrobce a model?
HP625
myslela jsem tím, že nemám po pravé straně na klávesnici číslice od 0 do 9, to se asi nazývá jen numerická klávesnice že? :-O
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.