Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
hraju už celkem dlouho hru company of heroes, resp. jeji datadisky, ale puvodni hru, ale Blitzkrieg mod a Eastern Front... nicmene ted jsem se dozvedel o upgradu Eastern Front, ktery potrebuje Steamovou verzi hry... ano, mam verzi z torrentu... :-/
viz. easternfront.org/...
ale jelikoz tuto hru mám rád a už nějaký pátek jsem si říkal, že podpořím vývojáře (ikdyž mody jsou podle mě lepší), rád bych si koupil CD klíč, kterých rozchodím nejnovejší Eastern Front patch a zaroven i multiplayer... chci se zeptat, který klíč budu potřebovat, stačí jenom klíč na Tales of Valor, nebo musím koupit všechny, abych měl ve hře obsaženy všechny jednotky?U teto hry mám v tom trochu zmatek, sám vím, když jsem jí instaloval, že to bylo dost složité, na crackle verzi rozchodit všechny mody a jednotky...
díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.