Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
budu potřebovat udělat hlasování kde by:
mohlo být více (alespoň 40) odpovědí
každý by mohl hlasovat jen jednou (stačilo by to ošetřené přes cookie)
a hlavně nešlo by vidět kolik hlasů má která odpověď. to je nejdůleitější
jáý by jsem si takovou aplikaci napsal sám ale přiznám se že jsem moc líný :D dá se teda někde na internetu najít taková aplikace která by splňovala tyto požadavky? Blueboar.cz není pro tohle použitelný a ani podobné...
Pokud má být víc otázek, je struktura vidět například na vyplnto tečka cézet. Nevím, jestli to není nežádoucí reklama, pokud ano, omlouvám se a předpokládám, že to bude smazáno.
Promin ale nenasel jsem tam moznost ochrany proti vicenasobnemu hlasovani... Jinak blueboard by byl vhidny kdyby tam sly zkryt statistiky odpovedi a u vsech ostatnich chybi moznost ochrany pred vicenas. Hlasovanim... Mno ale kdyz jsem to vzdal a zkousel sito sam napsat tak se ukazalo ze jsem vsechno zapomel tak asi zkoncim u stare dobre tuzky a papiru, a ti co budou chtit hladovat mi na jednom foru budou muset poslat pm a ja si to zapisu
diky vsem za snahu
P.S. pisu mobilne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.