Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Webová anketa

Od: fretka323* odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

budu potřebovat udělat hlasování kde by:

mohlo být více (alespoň 40) odpovědí

každý by mohl hlasovat jen jednou (stačilo by to ošetřené přes cookie)

a hlavně nešlo by vidět kolik hlasů má která odpověď. to je nejdůleitější

jáý by jsem si takovou aplikaci napsal sám ale přiznám se že jsem moc líný :D dá se teda někde na internetu najít taková aplikace která by splňovala tyto požadavky? Blueboar.cz není pro tohle použitelný a ani podobné...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

proč je blueboard nevhodný?

fretka323*
hodnocení

Protoze neodpovida mym pozadavkum, nejde skryt pocet hlasu, a zkousel jsem i google dotaznik a ten by byl bezproblemu kdyby slo omezit hlasovani z stejneho pc.Pisu mobilne

Takže chcete aby bylo vidět pouze textové volby bez grafu.

fretka323*
hodnocení

Ano a zárověň to musí být zabezpečené proti vícenásobnému volení.

emefej*
hodnocení

0x

Díval jses na on-line dotazníky na oursurvey.biz/...

fretka323*
hodnocení

Kdyby t bylo zabezpečené proti vícenásbnému volení...

host*
hodnocení

0x

Pokud má být víc otázek, je struktura vidět například na vyplnto tečka cézet. Nevím, jestli to není nežádoucí reklama, pokud ano, omlouvám se a předpokládám, že to bude smazáno.

výtka
Upozornění od sys clayman 16. 09. 2013 20:02:57
To je ok. Vadí jen při typu odpovědi: vyplňte mi dotazník :)
fretka323*
hodnocení

Promin ale nenasel jsem tam moznost ochrany proti vicenasobnemu hlasovani... Jinak blueboard by byl vhidny kdyby tam sly zkryt statistiky odpovedi a u vsech ostatnich chybi moznost ochrany pred vicenas. Hlasovanim... Mno ale kdyz jsem to vzdal a zkousel sito sam napsat tak se ukazalo ze jsem vsechno zapomel :) tak asi zkoncim u stare dobre tuzky a papiru, a ti co budou chtit hladovat mi na jednom foru budou muset poslat pm a ja si to zapisu :-D diky vsem za snahu

P.S. pisu mobilne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]