Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Herní MSI GE60 vs. GT60

Od: ateus* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych si koupit nový NTB kolem 30 tis. Kč. Rozhoduji se mezi těmito dvěma MSI.

GE60: tinyurl.com/...

GT60: tinyurl.com/...

Hlavní rozdíl je v cpu a grafice (a mírně v ceně). Zatímco GE má i7 a GTX 765m 2GB, tak GT má i5 a GTX 770m 3GB. A teď babo raď. Vzít lepší procesor s "horší"grafikou nebo naopak? Nechápu proč k tak výkonný kartě, jako je GTX 770m dají jen i5. Kvůli teplu/odběru (W)? Není k tomu ten procesor málo? Jinak ostatní parametry jsou skvělé a u obou modelů relativně stejné. Určitě bych vyndal DVD-RW a dal místo toho SSD. Co si o tom myslíte? Díky.

Jinak bych chtěl udělat výměnu za můj stávající stroj (doufám, že nevadí inzerce) Lenovo Y580, má ještě rok záruku, vynikající stav. Parametry: 15,6“ FullHD lesklý, i7 3610QM 2.3-3.3 GHz Ivy Bridge, 2x 4GB DDR3 paměť, nVIDIA GeForce GTX 660M (2 GB) + Intel HD Graphics 4 000, Reproduktory JBL 2x 1,5 W, podsvícená klávesnice, 2x USB 3.0 + 2x2.0, VGA, HDMI, Gbit LAN, čtečka karet, 1TB disk + 128GB SSD (místo DVD-RW), Win 7 HP. Původní cena skoro 26 tisíc + dokoupen SSD za cca 3 tisíce Kč. Prodal bych ho za 24 tisíc Kč. Pokud by měl někdo zájem, dejte vědět do diskuze.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ateusr
hodnocení

0x

No tak, lidi... řekněte mi k tomu něco. Ale ne "něco". Dík:)

praivo*
hodnocení

0x

Vzal bych GT.

ateusr

Tak děkuju aspoň za někoho, kdo se smiloval. Jenže... hmm, proč?

Koupit počítač za 30 tisíc díky třem slovům asi nebude to pravé. Samozřejmě, že mám svůj názor, ale chci i názory ostatních... Ale dík.

praivo*

Na hry je silná grafická karta důležitější než silný procesor (samozřejmě v určitých mezích).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]