Nejste přihlášen/a.
Před pár dny mi po 10 letech odešla do nebíčka tiskárna Epson a chtěl bych si koupit novou. Máme doma ještě inkoustovou ale uvažuji, že bych si jako druhou tiskárnu koupil laserovou. Tisknu většinou stejně jenom text a to třeba jednou za 2 týdny takže by asi byla inkoustová zbytečná (zasychající toner při delším nepoužívání apod.). Jakou ale laserovou tiskárnu vybrat? Chtěl bych spíš nějakou levnější (tak do 1800). Co třeba tahle? tiskarny.heureka.cz/... . Nebo máte někdo nějaký lepší tip? Děkuji
Klidně bych do ní šel. Navíc se dají koupit náhradní tonery víc jak o 50% levněji než originály a nebo ještě levnější varianta je jen koupit toner prášek a doplnit, ale to si radši u tohoto typu Samsungu zjistěte na Internetu. Mě to tedy takhle funguje a moje náklady na tisk za 5let mimo papíru jsou cca 1500Kč a tisknu nadprůměrně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.