Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DDR2 667Mhz a DDR2 800Mhz lze spojit?

Od: inzulin21 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám dotaz, mám v počítači 2x 1GB DDR2 667Mhz ramky a dokoupil jsem si 2x 1GB DDR2 800Mhz ramky, je možné je spojit do jedné základní desky? Aby se mi neodkouřil počítač? Nebo nejde spojit 667Mhz a 800Mhz? :) Děkuji za radu, pomoc aj.

Honza.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

Není to ideální, ale jde to.

inzulin21
hodnocení

Takže, když to tam narvu, neodvaří mi to počítač? Abych ho ještě zapnul potom a nevolal hasiče.

praivo*

Proč by ti to mělo odvařit počítač? Sám používám něco podobného naprosto bez problémů.

inzulin21
hodnocení

Tak asi to můžeme uzavřít.. Jak koukám na mojí zákl. desku uk.ts.fujitsu.com/...

Ani to 800mhz ramky nepodporuje..

prskac1*
hodnocení

2x

Ano samozřejmě že nebude problém, jen RAMKY 800Mhz pojedou na frekvenci RAMEK 667Mhz to je celý problém.

Tak samo jako když na WI-FI, která má normu N 150Mbit připojíte zařízení s normou G tak celá WI-FI pojede poze do rychlosti zařízení s normou G tedy teoreticky jen kolem 50Mbit... Prostě se přizpůsobí nejpomalejšímu zařízení.

Tak samo je to s RAMKOU v PC

hodnocení

0x

pujde , ale obe ramky ti pojedou na frekvenci 667Mhz , podle te starsi

naihonn*

Jo jo, tak nějak to bude. *klik*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]