Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz, mám v počítači 2x 1GB DDR2 667Mhz ramky a dokoupil jsem si 2x 1GB DDR2 800Mhz ramky, je možné je spojit do jedné základní desky? Aby se mi neodkouřil počítač? Nebo nejde spojit 667Mhz a 800Mhz? Děkuji za radu, pomoc aj.
Honza.
Takže, když to tam narvu, neodvaří mi to počítač? Abych ho ještě zapnul potom a nevolal hasiče.
Tak asi to můžeme uzavřít.. Jak koukám na mojí zákl. desku uk.ts.fujitsu.com/...
Ani to 800mhz ramky nepodporuje..
Ano samozřejmě že nebude problém, jen RAMKY 800Mhz pojedou na frekvenci RAMEK 667Mhz to je celý problém.
Tak samo jako když na WI-FI, která má normu N 150Mbit připojíte zařízení s normou G tak celá WI-FI pojede poze do rychlosti zařízení s normou G tedy teoreticky jen kolem 50Mbit... Prostě se přizpůsobí nejpomalejšímu zařízení.
Tak samo je to s RAMKOU v PC
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.