Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení internetu

Od: nitram* odpovědí: 4 změna:

prosím o radu. Máme internet přes kabelovku. Potřebovali jsme ho přemýstit do jiné místnosti a tak jsme museli ucvaknot koncovku, která se vlastně šroubovala na modem. Nyní mám konec káblu jen zasunutý v koncovce, co je našroubovaná v modemu, alenení to tam moc napevno a internet mi stále vypadává. Nemáte někdo nějkou radu, jak to tam upevnit, jinak budu muset zavolat servis. Díky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Většinou tyhle modemy mají takzvaný F-konektor, stačí ho koupit (cca.6 kč) a našroubovat nakonec koaxu.

doplněno 10.10.13 10:23:

zbozi.cz/...

nitram*
hodnocení

díky za odpověď. ten konektor máme, jenže je to tam jen volně vsunuté, já stím nicjiného nemůžu udělat. Vím že když nám to montovali, tak na to měli nějaké kleštičky a ten káblík tam byl na pevno.No asi budu muset zavolat servis, ach jo.

Ano dělaly se i ve variantě na nalisování, nicméně stačí opravdu koupit ten šroubovací.

fribble*

Jako příklad třeba alza.cz/... - rozšroubovat,návléct matici na kabel, odizolovaný živý střed zasunout do otvoru, stínění zastřihnout, aby se dotýkalo pláště a maticí dotáhnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]