Nejste přihlášen/a.
prosím o radu. Máme internet přes kabelovku. Potřebovali jsme ho přemýstit do jiné místnosti a tak jsme museli ucvaknot koncovku, která se vlastně šroubovala na modem. Nyní mám konec káblu jen zasunutý v koncovce, co je našroubovaná v modemu, alenení to tam moc napevno a internet mi stále vypadává. Nemáte někdo nějkou radu, jak to tam upevnit, jinak budu muset zavolat servis. Díky moc
Většinou tyhle modemy mají takzvaný F-konektor, stačí ho koupit (cca.6 kč) a našroubovat nakonec koaxu.
doplněno 10.10.13 10:23:díky za odpověď. ten konektor máme, jenže je to tam jen volně vsunuté, já stím nicjiného nemůžu udělat. Vím že když nám to montovali, tak na to měli nějaké kleštičky a ten káblík tam byl na pevno.No asi budu muset zavolat servis, ach jo.
Jako příklad třeba alza.cz/... - rozšroubovat,návléct matici na kabel, odizolovaný živý střed zasunout do otvoru, stínění zastřihnout, aby se dotýkalo pláště a maticí dotáhnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.