Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem v cizine a nemohu se pripojit k netu

Od: wamp® odpovědí: 23 změna:
Dobry den drazi radcove:)Nikdy se mne to jeste nestalo,wifi klic mam,ale internet zkrátka nefunguje:(Mam sebou i HDMI kabel.Do zasuvky nepasuje:(Take me napadlo zapojit pres satelitni TV.Priznavam,vubec nevim,co s tim:(Prosim,poradte!Dekuji móc!Pomóc!

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

HDMI je ti k ničemu, potřebuješ případně síťový kabel. Ale napiš, kam až jsi se dostala. Vyhledá ti to dostupné sítě k dispozici?

doplněno 15.09.13 10:39:

Klikni pravým na ikonu vedle hodin, vyber zobrazit sítě, pak vyber tu správnou a dej připojit.

doplněno 15.09.13 22:08:

Co máš za noťas? Co máš za Windowsy? Našla jsi nabídku podle obrázků?

Jsem v cizine a nemohu se pripojit k netu
Jsem v cizine a nemohu se pripojit k netu #2
Jsem v cizine a nemohu se pripojit k netu #3
hodnocení

Ladi,predem se omlouvam,ze vypadam jako blbec,ale temto vecem vazne nerozumim:-DPocitac potrebuji tady k praci:(Ten kabel co jsi mne sem dal,tak ten mam,ale nepasuje do te zastrcky,se z toho asi picnu:(

Do zdířky v notebooku určitě pasuje, ale asi nemáš zásuvku na pokoji, často je po hotelech jen wifi. Takže jak už se ptal kolega, najde ti to wifi sítě? Předpokládám, že ano, napíše ti to, že jsi k síti připojena? Co ti přesně nejde? Tedy přesně chyba.

hodnocení

Tak nic:(Pry nejsou v dosahu zadne,vim,je to hloupost,nez zajdu za spravcem hotelu,tak prosim jeste o radu *modla*Mam internet v mobilu.mohu se pripojit k notebooku?Usb kabel mam,ovsem zase nevim jak:(Dekuji móc!

A wifi na notebooku je zaplá?

hodnocení

Jejdá,tak to asi nemam,a nevim jak:(

Buď je na notebooku přímo nějaké tlačítko, nebo posuvný přepínač třeba na boku a nebo to je kombinace kláves, bude to asi Fn+ nahoře jak jsou F klávesy tak něco jako anténka jestli tam není

Je to Fn+F2.

k2

Ze je to na Vasem NB takto neznamena, ze je to tak u vsech znacek (vyrobcu).

kangaroo*
hodnocení

2x

Mobilní Internet ti je k ničemu pokud jsi hodně za hranicemi mimo dosah hraničních CZ vysílačů a pokud nemáš aktivován Internet operátorem. Jestli jsi na hotelu či jiném ubytovacím zařízení co nabízí k ubytování wifi, tak není nic jednodušího než navštívit recepci apod. a optat se na přihlašovací údaje SSID, heslo, typ šifrování a jestli nemají další omezení jako MAC filtr či certifikáty bez těchto údajů se nepřihlásíš i když budeš znát SSID a heslo. Taky asi mají skryté SSID (název wifi sítě) a přes Windows to klasicky nezjistíš. Musíš si to SSID s heslem zjistit a to pak zadáš při vytvoření nové wifi sítě na notebooku. To víš za hranicema to je jiná wifi liga, tam v centru nechytněš 10 wifi sítí bez hesla nebo s WPA šifrováním :)

ladinpraha*
hodnocení

2x

Wampíku, ptám se znova:

Co máš za noťas? Co máš za Windowsy? Našla jsi nabídku podle obrázků? Máš ikonu wi-fi vedle hodin?

doplněno 16.09.13 19:54:

Našel jsem jenom tohle - zapnutí wi-fi. Pořád jsi se nevyjádřila, jestli se dostaneš k tomu, aby noťas začal dostupné sítě hledat.

Doufám, že se ozve někdo, kdo má zkušenost s touhle mašinkou nebo s wi-fi v zahraničí.

Jsem v cizine a nemohu se pripojit k netu #4
hodnocení

Ladicku,notas mam Asus Eee,Windows XP.Do"pryc"jezdivam pomerne casto,ale toto se mi opravdu jeste nestalo:(Vzdy jsem zadala to,co jsi mi poradil,a bylo to vyrizeno!Tentokrate prdlajs!Mam vztek!V recepci cuci,a krci rameny,deb...!:(
praivo*

Nějaké zkušenosti s WiFi v hotelech mám a mohu napsat jen jedno: Není důvod mít síť skrytou, vždy mi šla normálně vyhledat.

hodnocení

Ladi,dostala,promin:-DJe tu jedna zabezpecena v dosahu,ale to neni ta "moje.":-DUz se tomu musim smat...Jste vsichni moc hodni,moc a moc Vam dekuji a posilam pusu jako husu:)Ja vim,to je Vam houby platne:-D

No pokud nevidíte správou síť tak to je těžké...wifi na notebooku tedy funguje, ale jestli hotel není celý pokrytý tak máte asi smůlu,leda se optat na recepci

mil®

Mám stejnej cestovní noťásek jako ty. Na jaře jsem v jednom hotelu taky nemoh naladit internet přes kabel a wifina byla slabá. Tak jsem hledal kde je nejsilnější, až jsem došel do restaurace. Tam jsem si dal jedno předražený pívo a celý odpoledne vyřizoval počtu. Jinak to prostě nešlo. Držím palce. :)

aaaaaa*
hodnocení

0x
co to je za zmatek? Jaký HDMI? Jaký sat? Připojíš se přes wifi, lan (RJ45) a pak je několik variant přes mobil, ale přes HDMI?

jh11
hodnocení

0x

Možná jsi nevybrala správné AP pro wifi klíč zkus jiné

praivo*

Jak si mohla vybrat špatný AP, když jí to vůbec nic nenajde?

hodnocení

Tak,panove,zase nic:(Co mam delat?:(Búúú:(

hodnocení

Pánové,moc všem děkuji,jsem zpět v ČR a mám radost*uf*Zašla jsem si tedy do té netové kavárny,a tam stáhla program,který mi poradil mobilní operátor,pak to šlo:)Ještě jednou Vám moc děkuji,pokud mohu,tak nejvíce "Ládínkovi.":)

ladinpraha*

Vítej doma a hlavně nepřeháněj.*hi*

hodnocení

Ládí,velice děkuji za přivítání*pusa*,a za další,ani omylem nepřeháním :)Byla bych pracovně a možná i existenčně znemožněna!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]