Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Po odinstalování graf. pogramu mám problém s instalací novější verze a to takový, že mně neustále hlásí, že nová verze bude updatovat starou verzi i když jsem již přitom program odinstaloval včetně odstranění zbytkových programů a nová instalace se tedy tím nedokončí.
Zkuste pomocí programu Ccleaner vyčistit registry. Některé Uninstally neodstraní veškeré stopy, o manuálním mazání "zbytků" nemluvě...
Můžete zkusit použít RegCleaner. Ale dejte si pozor a mažte jenom záznamy o zmíněném programu, případně záznamy, o nichž víte, co znamenají (jinak byste mohl nenávratně poškodit registr).
Před jakýmkoli zásahem do registrů doporučuji udělat zálohu jejich původního stavu. Třeba výše zmíněný Ccleaner ji vždy nabízí, nevím jak jiné čistící programy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.