Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook vada obrazovky

Od: kukacka* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, chci se zeptat, jaké jsou možnosti u asi 5 let starého notebooku Sony Vaio PCG-7154M, který jinak skvěle funguje. Stalo se mi již před rokem, že se na něm objevila vodorovná čára, pak druhá, posléze to začalo problikávat a nyní již není možné s počítačem pracovat, jestliže se nepřidržuje display do správné polohy. Vyzkoušela jsem propojit notebook se stolním PC a zde se problém nekonal, čili by to nemělo být grafickou kartou.

Chci se tedy zeptat - jak, kde a za kolik vyměnit obrazovku?

Vyplatil by se prodej notebooku s touto vadou? Za kolik? Děkuji:) PC byla asi 25 000.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

chyba může být i jen v kabelu vedoucímu k displayi. Jinak notebook "bez displaye" by měl hodnotu asi hodně nízkou, až se obávám, že by ho skoro nikdo nechtěl (aspoň ne za peníze pro Vás přijatelné)

papousek11*

Z 90 % je závada ve videoobvodu displeje u NB. Počítač opravuji a s tímto problémem se setkávám denně. Notebooky na to hodně trpí tím jak se neustále otevírá a zavírá.

S pozdravem Papoušek

lordweb24*
hodnocení

0x

Já osobně bych poprosil ať se na něj někdo podívá... Chyba bude v kloubu mezi tělem a monitorem notebooku. Měl jsem podobný problém na asusu, kdy prostě blbnul signál. Oprava stála asi 300,- Kč... Ale už je to sakra dlouho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]