Nejste přihlášen/a.
Zdravím, je možné sehnat nějaký levní mobilní internet, jednorázový, bez smlouvy a tak?
Nastupuji na VŠ, ale internet budu mít až od října. Potřebovala bych něco jednorázového na teď, normálně bych to bez něj vydržela, jenže teď na začátku bude plno zařizování, bude se dotvářet rozvrh a nechci hned na začátku něco zanedbat, opomenout...
Je možné sehnat nějaký mobilní internet bez závazků, jen na kontrolování školních stránek, nic náročného. Nevyznám se v tom, díky!
Uvádíš bude se dotvářet rozvrh a nic náročného. Vážně - pokud se rozvrh vytváří pomocí refresh war (tj. kdo dřív klikne tam tam je/má lepší skupinu apod.) chce to dobré připojení.
Nebýt toho - jednat se jen o prohlížení stránek, tak bych ti řekla použij mobil jako hotspot - pokud máš v něm data - 1 GB mi vždy stačil a to brouzdám docela dost
netuším jak se to dělá :D:D ...navíc mám s internetem v mobilu problémy nejde mi tam nastavit.
Záleží na tom, jaký máš telefon (na Androidu se to dá vpohodě), druhá věc je zda ho má zaplacený u operátora - a pokud ano a nefunguje/nejde nastavit - zašla bych si do prodejny daného operátora ať pomůže.
Jinak další možnost je se podívat, zda někde v okolí není WiFi bez hesla a tam se na pár dní (pokud nebudeš dělat nic, kde by hrozil únik dat) připojit V panelácích se občas dá najít, nebo se domluvit se sousedy, zda by ti neposkytli heslo na jejich WiFi, že máš internet až od října.
Podívejte se na stránky ufona
nabízí i mobilní připojení bez paušálu na kredit
ale je potřeba modem
nejlevnější viz s celou sadou ufon.cz/...
a internet je zde ufon.cz/...
Předplacený mobilní internet s nejvýhodnějším denním účtováním 29 Kč / 1 GB / 1 den nebo hodinovým účtováním 9,90 Kč / hod
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.