Nejste přihlášen/a.
Kontroloval sem si registr : za 1.HKLMSYSTEMCurrentControlSetservicesAPNMCPImagePath kde to najdu? v PC a za 2. kdyz mi ccsetup rekl ze Řešení: Vymazat hodnotu z registru. jakozto reseni mam to udelat? a za 3 predem dekuji za urychlenou odpoved
0x
Jestli s registrem nemáte zkušenosti, nedoporučuji do něj zasahovat, neodborný zásah může vést k nevratnému poškození systému.
Nemáte nějakého kamaráda, který PC a registru rozumí?
doplněno 14.09.13 22:47:Jejda, nenapadlo mne, že by ccsetup mohl být Ccleaner. Pánové Praivo i Hop mají pravdu, u Ccleaneru se nemáte čeho bát.
0x
Nevím co je ccsetup, ale pokud máte na mysli Ccleaner, povolte opravu registrů, program nabídne zálohování původního stavu, tu udělejte. Ale Ccleaner je ověřený program a ví co dělá...
doplněno 14.09.13 22:50: Vojto, to mne napadlo, ale instalační program přece nečistí registry! ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.