Nejste přihlášen/a.
Kontroloval sem si registr : za 1.HKLMSYSTEMCurrentControlSetservicesAPNMCPImagePath kde to najdu? v PC a za 2. kdyz mi ccsetup rekl ze Řešení: Vymazat hodnotu z registru. jakozto reseni mam to udelat? a za 3 predem dekuji za urychlenou odpoved
Jestli s registrem nemáte zkušenosti, nedoporučuji do něj zasahovat, neodborný zásah může vést k nevratnému poškození systému.
Nemáte nějakého kamaráda, který PC a registru rozumí?
doplněno 14.09.13 22:47:Jejda, nenapadlo mne, že by ccsetup mohl být Ccleaner. Pánové Praivo i Hop mají pravdu, u Ccleaneru se nemáte čeho bát.
Nevím co je ccsetup, ale pokud máte na mysli Ccleaner, povolte opravu registrů, program nabídne zálohování původního stavu, tu udělejte. Ale Ccleaner je ověřený program a ví co dělá...
doplněno 14.09.13 22:50: Vojto, to mne napadlo, ale instalační program přece nečistí registry!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.