Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohledně Registru

Od: whiter odpovědí: 4 změna:

Kontroloval sem si registr : za 1.HKLMSYSTEMCurrentControlSetservicesAPNMCPImagePath kde to najdu? v PC a za 2. kdyz mi ccsetup rekl ze Řešení: Vymazat hodnotu z registru. jakozto reseni mam to udelat? a za 3 predem dekuji za urychlenou odpoved

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Jestli s registrem nemáte zkušenosti, nedoporučuji do něj zasahovat, neodborný zásah může vést k nevratnému poškození systému.

Nemáte nějakého kamaráda, který PC a registru rozumí?

doplněno 14.09.13 22:47:

Jejda, nenapadlo mne, že by ccsetup mohl být Ccleaner. Pánové Praivo i Hop mají pravdu, u Ccleaneru se nemáte čeho bát.

praivo*
hodnocení

0x

Nech pro jistotu udělat zálohu registru a pak nech smazat, CCleaner nedělá problémy (resp. se mi to ještě nestalo).

hop®
hodnocení

0x

Nevím co je ccsetup, ale pokud máte na mysli Ccleaner, povolte opravu registrů, program nabídne zálohování původního stavu, tu udělejte. Ale Ccleaner je ověřený program a ví co dělá...

doplněno 14.09.13 22:50:

Vojto, to mne napadlo, ale instalační program přece nečistí registry! ;)

praivo*

Ano, ccsetup.exe je instalační soubor CCleaneru.

doplněno 14.09.13 22:55:

To sice nečistí, ale popisovaný dotaz programu odpovídá CCleaneru, a když se někdo ptá, kde najde položku v registrech, tak se nedivím ani tomu, že si spletl název programu (zejména pokud ho zrovna nainstaloval).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]