Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet explorer - je aktualizace nutná?

Od: petr® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Dnes jsem si opět brouzdal internetem a na jedné stránce se mi objevilo hlášení. Internet explorer 8 je zastaralý, nainstalujte si Internet explorer 9. Je to nutné? Jestli ano, jak se to prosím dělá.

Díky předem i zadem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná to není nutné, ale snad vhodné. Návod je viz odkaz, ale záleží také na tom, jakou máte verzi OS Windows. Možná budete aktualizovat na MIE 9 nebo i MIE 10. Zdravím!

creasoft.cz/...

doplněno 14.09.13 14:40:

Mohlo by to jít takto - spustíte prohlížeč MIE a nahoře na lište najdete Nástroje / Windows Update.

Na té stránce si potom vyberete aktualizaci pro MIE. Bude to asi jen verze MIE 9.

hodnocení

Windows XP.

iz*

Pro MsIE 9 nebo 10 byste musel mít novější verzi Windows (alespoň Vistu), pro Windows XP je MsIE 8 nejvyšší. Můžete si však nainstalovat jiný prohlížeč v nejnovější verzi (Firefox, Operu, ...)

doplněno 14.09.13 22:05:

Bude končit podpora Windows XP. Chcete-li XP ještě aktualizovat, doporučuji XP-Downloads (Microsoft.com).

buss
hodnocení

0x

Buď si ho stáhnout a spusit (slunečnice aj.), nebo na stránkách Ms. Ale nejde mi v něm čeština. A pak se mi zdá, že si často provádí kontrolu. Před tím IE7.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]