Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvolit pomalejší internet?

Od: m86m® odpovědí: 8 změna:

Ahoj rádci, mám net od UPC - televize (spousta kanálů) + internet 120Mb/s, přemýšlím zda v rámci úspor nezvolit o 200,- levnější balíček s internetem 40Mb/s plus základní TV nabídka včetně balíčku dokumentárních kanálů (což by mi bohatě stačilo protože na Tv koukám jen na dokumenty). Na ty internetové pojmy jsem totální mimoň - vím jen že za současného připojení 700mb film stahnu za 45minut, myslíte že bude ten rozdíl tak razantní? net jinak používám na surfování nic víc. Děkuju za rady :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzav88*
hodnocení

2x

700 mb film 45 minut při internetu 120 Mb/s? to je nesmysl :) zřejmě se jedná o omezení stahovací rychlosti serveru. Já mám net 10 Mb/s a film 700 mb bez omezení mám za 15 minut! Takže 40 Mb/s net na standardní používání vč. stahování bohatě stačí! 120 už je na nějaké domací sítě apod. jinak zbytečnost.

doplněno 13.09.13 22:38:

Jen doplním při mé rychlosti 10mb/s - na wifině máme dvě PC + mobil na obou PC současně beží on-line videa/filmy (voyo, youtube, stream apod) popř. zároveń i stahuji a vše běží bez problému.

hop®
hodnocení

0x

UPC nemá FUP, filmy můžete stahovat i když zrovna nejste u počítače, stačí použít rozumný downloader třeba pro případ přerušení připojení, downloadery umějí stahování navázat. Pokud máte i zbytečné TV programy na které stejně nekoukáte, tak proč neušetřit...

hm*
hodnocení

0x

Ty máš internet 120 Mbd a stahuješ 1 CD za 3/4 hodiny? Já mám internet 6 Mbd a stahuju taky 1 CD za 3/4 hodiny. :) Že to stahuješ z uloz.to, které zadarmo posílá jen 3 Mbd? Klidně bych zvolil těch 40 Mbd.

doplněno 13.09.13 23:06:

Řekl bych, že 40 Mb/s je dostatečná rychlost i na hry. Vždyť kdo to dneska má? Pro ADSL (VDSL) je to teoretická horní hranice, wifiny to asi zpravidla taky nedají, ...

hodnocení

Děkuju za odpovědi asi jsem byl parádně oblblej jejich "must have" termínama jak tak koukám :) jen doplním že si občas na PS3 pustím multiplayer na nějaký hře, tam by mi to nedělalo neplechu? :)

doplněno 13.09.13 22:51:

ano, uložto zdarma :)

kangaroo*
hodnocení

0x

Stáhni tento program a budeš mít VIP uloz.to stahování a budeš moci využít max pásmo 120mbit zadarmo.

Já mám 16mbit a uplně mito stačí. Co jsem potřeboval stáhnout na NAS to už mám přes tento program a už jen doplňuji po kouskách na 2x2TB disky :) Zbytek jsem vyřešil přes XBMC multimediální přehrávač a stream SD i HD filmů přímo z Internetu + stream placených sport kanalů zadarmo :)

stahuj.centrum.cz/...

hodnocení

0x

700 mb za 45 minut? To já běsním, když to trvá dýl než 10 minut :D. Ale máme jen 8 mb/s.

doplněno 14.09.13 11:17:

Stahuj přes webshare.cz, není tam limit a budeš to mít stažený dřív, než přepneš na jiný panel v prohlížeči :D.

hodnocení

Mně ani nevadí tahle šnečí rychlost na ulož.to spíš takhle určuju laicky rychlost internetu :D i když chybně jak tak čtu. Šlo mi hlavně o to abych s těmi 40mb neklesnul na pomalejší stahování ale když čtu ty Vaše
ízký hodnoty tak se nemám čeho obávat když Vám to tak šlape dobře. Jde o těch 2500,- ročně za nesledovaný kanály na Tv ( no a s tím musím zvolit i menší rychlost netu) :)

hodnocení

Aha - tak teď jsem se na jejich stránkách dočetl hodnoty - až 120/12Mbs. Takže jsem z toho zase jelen :X

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]