Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si PC s nainstalovanými XP,asi cracnutými. Na PC je umístěnvšak štítek-certifikát na Visty Business OEMAct. Dnes je nabízena možnost upgradovat na W 8 za poměrně slušné peníze. U Vist i XP jsou však nutné instalační CD,protože probíhá "čistá" instalace. Neporadíte,kde sehnat instalační CD(DVD).
díky,problém je v tom, že jsem nenašel možnost inst.DVD Vist stáhnout (a nebo špatně hledám). Na domácím (dříve mém pracovním) PC mám XP z práce,omlouvám to tím, že po večerech dělám doma-ale po posledních aktualizacích se začalo objevovat hlášení, že nelze ověřit pravost- když spustím program na ověření,tak se nic neděje, PC jako by zamrzlo , ale máme multilicenci,takže by neměl být problém. Zkrátka jsem si myslel, že kdybych koupil Win 8 a upgradoval, toto hlášení by skončilo. Jsem už starší a nešel jsem ani do Win 7,protože mi XP docela vyhovují a zcela postačují .
Už se tím prosím nezabývejte. Přečetl jsem jaké problémy jsou s instalací Vist,že k HP PC,což já mám, vlastně žádné inst.CD neexistuje a instalace se provádí docela složitě. Zůstanu u XP,budu se modlit,aby se nezablokovalo. Děkuji
p.s.můžete mi poradit kde dělám chybu při přihlášení? po přihlášení jsem přesměrován na moji stránku a když zmáčknu pokračovat, tak se přihlášení ztratí ,objeví se znovu přihlásit a pokračuj to stejně dál- proto je můj nick pokaždé jiný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.