Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení internetu na jiný počítač

Od: lllubosss* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, mám připojený internet z pevné linky na velký počítač. Potřebuju tento internet ze stolního počítače, kde ho odpojím zapojit na notebook. K jaké změně tam dojde, že i pozadání stejných dat internet nefunguje?Zadávám stejné uživatelské jméno i stejné telefonní číslo, jako bylo zadané ve stolním počítači!?

Díky za jakoukoliv radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, zkuste po propojení NTB a modemu ten modem odpojit od elektřiny a znovu připojit.

Bude se chvilku "vzpamatovávat" a potom to zkuste. Zdravím!

doplněno 12.09.13 17:02:

To propojení proběhlo při vypnutých přístrojích nebo za chodu?

fribble*

Ono by možná stačilo restartovat NTB, aby si síť našel.

hodnocení

0x

Modem nemá WiFi? Šlo by to bez odpojování kabelu.

aaaaaa*
hodnocení

0x
tel. číslo? Co je to za připojení? Máš mezi tel. zásuvkou a pc nějako krabičku? Co je na ní napsáno?
lllubosss*

je to telefon s faxem, (klasika co dříve bylo v kancelářích, v podnicích, kde stačilo vytočit poslední 4-místné číslo a dovolal jsem se např. na vrátnici) kde jeden kabel je přiveden do kanceláře a připojen do telefonu a z další zdířky z telefonu jde druhý (stejný kabel) do počítače. Ale ajkmile zapojím tyto kabely na telefonu opačně, tak nefunguje telefon, ani net. Zkusil jsem tedy stolní počítač kabelem z talefonu odpojit a napojit na noťase a do noťase jsem zadal stejná data, podle stolního počítače.

jh11

Má notebook modem?

Zapínáš kabel do zásuvky modemové v notebooku?

Máš nainstalované ovladače modemu v notebooku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]