Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Katastr nemovitosti

Od: deed odpovědí: 7 změna:

dobry den,,funguje online- katastr nemovistosti?

píše mi to neustale :

403 - Forbidden: Access is denied.

You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.

jsem ve Švýcarsku, tak nevím, zdali je to tím... P.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, adresa je funkční. Někde tam mají uvedeno, že pro správné zobrazování musí být v prohlížeči povolené cookies. Podívejte se do nastavení Vašeho prohlížeče a povolte je. Zdravím!

http://www.cuzk.cz/

doplněno 12.09.13 10:24:

Zkuste vyčistit mezipaměť a cookies v prohlížeči nebo i jiný prohlížeč. Stránky jsou dostupné.

doplněno 28.01.14 13:33:

dakon - odzkoušeno a funkční. Jenom je to přetížené a to vyhledávání trvá hodně dlouho.

repkin*

Také mi funguje.

nahlizenidokn.cuzk.cz/...

deed
hodnocení

Když mě to před tím šlo a najednou nic...šlo mi to normalně i v noci..ale pak vubec nic...ani ted to nejde...a zrovna bych to potreboval :(

pt®

Důležitá je koncová adresa ".cz" - pt

jareknovak4*
hodnocení

0x

Mě to také funguje. Pokud ti to nejde napřímo můžeš to vyzkoušet přes nemovitosti-nahlizeni-kat/...

hodnocení

0x

Dobry den, take se mi nedari se dostat do nahlizeni do katastru. Ma s tim jeste nekdo problem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]