Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operační system nenalezen

Od: pepikk* odpovědí: 16 změna:

AHij zapnu notebbok a naběhne mi přikazový řádek a je tam napsano operační system nenalezen,dotaz co to znamená spíš co mi odešlo? Než to začlo chrčel mi disk! diky

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

emilka12*
hodnocení

0x

pepiku vydělej baterii a zasunˇ.třeba to pomuže.

pepiik
hodnocení

To jsem zkoušel a nic dostanu se jen do biosu a nikam jinam nabehne mi phoenix a nic víc

praivo*

Emilko, tady to bohužel nemůže pomoct.

praivo*
hodnocení

0x

To není příkazový řádek DOSu. Vypadá to na zničený disk a tedy ztrátu dat (= i OS).

pepiik
hodnocení

toho jsem se právě obával:-! no takže koupit nový a nebo se už vyplatí koupit nový notas asi děkuji

k2

A v BIOSu taky disk videt neni?

pepiik
hodnocení

Tam je videt zkusim formátovat no uvidíme:(

praivo*

Co se vyplatí, to ti nemůžu napsat, dokud mi ty nenapíšeš, co teď máš.

Kup disk, ten se dá potom použít dál. I jako externí.

pepiik
hodnocení

externích užmám:-D ten disk v notasu divně chroupe:-D a pak přestane,pomohl by reistal visty?

pepiik
hodnocení

ou omluva tak disk v biosu vidět není ,takže dead

pepiik
hodnocení

0x

A ted mi to píše No Boot filename received a stím to jsem se ještě nesetkal takže nevím

peppik

podobně mi to píše

No prostě nebootuje, bo nemá z čeho.

hop®
hodnocení

0x

Vypadá to na disk těsně před smrtí (možná už po smrti), pokud zavedete náhradní systém třeba s flashky, možná z disku dostanete ještě nějaká data...

pepiik
hodnocení

jj děkuju,diske je mrtvej naštěstí jsem něco takového tušil ,když se začal notas sekat tak jsem si vše přetáhl na ex.disk a děkuji všem a jelikož nový disk stojí 1800kč tak si koupím rovnou novej notas:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]