Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Torrent se mi při stahování zastavil na 70%

Od: suroo* odpovědí: 5 změna:

Stahuju si film Sweeney Todd přes torrent, používám program BitLord...všechno je OK, je to super program, který nespomaluje internet a je docela rychlý, ale teďka se mi to zastavilo na 70% a už to prostě nechce stahovat dál ať dělám co dělám. Stalo se mi to už víckrát a to nejen u tohoto programu, ale třeba i u BitCometu. Co mám dělat, abych to znova nakopla? Předem moc děkuju :)

(nebyla jsem si jista rubrikou, tak jsem to dala do"ostatních"...)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

yurek*
hodnocení

0x
Neuděláte nic, pravděpodobně není seed - tedy aktuálně není k dispozici nikdo, kdo by byl zdrojem pro stahování - podívejte se na "klienty", uvidíte, že tam nikdo, kdo má 100%, není připojen. Je třeba prostě počkat, až bude připojen seeder.

hodnocení

0x
při stahování se mrkněte kolik je kompletních zdrojů, pokud žádný tak to ani nestahujte, protože se Vám snižuje pravděpodobnost, že někdo dá 100%k dispozici.
yurek*

Ne, že bych ryl, ale máte snad pocit, že jsem řekl něco výrazně jiného?

čím více stejných odpovědi, tím větší jistota ;)
yurek*
No tak to snad má smysl v rubrice společnost/sex a vztahy, ale tady? No když myslíte...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]