Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypnutí počítače

Od: cerbygerby® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co by to mohlo být, normálně z ničeho nic se mi vypne počítač v průběhu běžného popužívání, a nejde ani zpět zapnout..musím to vypojit ze zásuvky a pak se to teprve dá zapnout.. poté to napíše tento problém, ale tam nic nenajdu -

Podpis problému:

Název události problému: BlueScreen

Verze operačního systému: 6.1.7601.2.1.0.256.1

ID národního prostředí: 1029

Další informace o problému:

BCCode: 50

BCP1: F53376B0

BCP2: 00000000

BCP3: F53376B0

BCP4: 00000002

OS Version: 6_1_7601

Service Pack: 1_0

Product: 256_1

Soubory, které popisují problém:

C:WindowsMinidump90313-22125-01.dmp

C:UsersuzivatelAppDataLocalTempWER-48687-0.sysdata.xml

Díky za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Jestli není nainstalován nějaký špatný ovladač apod. a jestli se to bude opakovat stále častěji, mohla by to být technická závada, např. tzv. nafouklé kondenzátory (buď na základní desce, nebo ve zdroji). Pokud to jsou ony, dají se vyměnit, zdroj by se eventuálně mohl vyměnit celý.

doplněno 12.09.13 16:32:

Výměna součástek ale samozřejmě není bez rizika.

hodnocení

No stává se mi to teď častěji, poslední měsíc už asi 5x a řekl bych že když zapnu počítač tak pak třeba za 2hodiny se to vypne a pak když ho opět zapnu tak celý den už běží..druhý den to zapnu a celý den běží bez vypnutí, to je právě divné... a myslíte že to poznám já jako laik, jestli je někde něco nafouklé, nebo špatné, nebo to budu muset dát nechat opravit.. jinak moc díky za radu.

hm*

Nafouklý kondenzátor je opravdu trošičku nafouklý (má trochu do kulata vršek), ovšem laik to věršinou nevidí, jemu to obvykle připadá normálně placaté.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]