Nejste přihlášen/a.
pozor laik změnila jsem prohlížeč a ted mám malá písmenka-kde změním?díky a poraďte mi ještě odkaz na program který uvádí vše co mám v tomto počítači,nevim jak to napsat ale snad bude někdfo vědět co myslim
měla jsem to na starém a zapomněla.Díky
v prohlížeči držte CTRL a točte kolečkem myši do té doby, než si to nastavíte jak potřebujete (na jednu stranu zvětšujete, na druhou zmenšujete).
To druhé jsem moc nepochopil
díky,ale nevím jestli je to ono,mě se to jmenovalo jinak-ale třeba to dělá to samé?ukazovalo to i kolik mám kde místa atd
Změnila prohlížeč - na jaký?! U většiny bývá v pravém spodním rohu nějakým způsoem zobrazena aktuální velikost stránky, kliknutím na toto místo lze změnit.
Jako CO máte ve svém počítači - hardwarové vybavení nebo nainstalované programy?
explorer mi blbnul při změně textu na stránkách(u webgarden) tak radili změnit na Operu-pomohlo to(proč to v tom exploreru blbne?o a to druhé -hardwarové vybavení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.