Nejste přihlášen/a.
pozor laik
změnila jsem prohlížeč a ted mám malá písmenka-kde změním?díky a poraďte mi ještě odkaz na program který uvádí vše co mám v tomto počítači,nevim jak to napsat ale snad bude někdfo vědět co myslim
měla jsem to na starém a zapomněla.Díky
v prohlížeči držte CTRL a točte kolečkem myši do té doby, než si to nastavíte jak potřebujete (na jednu stranu zvětšujete, na druhou zmenšujete).
To druhé jsem moc nepochopil ![]()
díky,ale nevím jestli je to ono,mě se to jmenovalo jinak-ale třeba to dělá to samé?ukazovalo to i kolik mám kde místa atd
Změnila prohlížeč - na jaký?! U většiny bývá v pravém spodním rohu nějakým způsoem zobrazena aktuální velikost stránky, kliknutím na toto místo lze změnit.
Jako CO máte ve svém počítači - hardwarové vybavení nebo nainstalované programy?
explorer mi blbnul při změně textu na stránkách(u webgarden) tak radili změnit na Operu-pomohlo to(proč to v tom exploreru blbne?o a to druhé -hardwarové vybavení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.