Nejste přihlášen/a.
Srdečně zdravím
a prosím o radu, mohu - li mít nainstalován ještě další antivirový software - když mám NOD32? Děkuji![*klik* *klik*]()
a prosím o radu, mohu - li mít nainstalován ještě další antivirový software - když mám NOD32? Děkuji
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ghoull
0x
Teoreticky muzes-nic ti v tom nebrani.
Prakticky bych ti to nedoporucoval, protoze to bude asi dost brzdit PC a nemusi spolu uplne dobre spolupracovat.
Prakticky bych ti to nedoporucoval, protoze to bude asi dost brzdit PC a nemusi spolu uplne dobre spolupracovat.
qwertz*
Já dva antivirové programy na jednom PC rozhodně nedoporzučuji. Budou si konkurovat a označovat jeden druhého, jako hrozbu.
yurek*
První věc. Dva antiviráky spuštěné najednou v reálném čase se na PC mlátí a nebude to fungovat. Crawler Toolbar není antivirus - osobně ho zapnutý nemám a žiju bez něj naprosto v pohodě. Antivirový program, který je součástí Spyware terminator NEMUSÍTE instalovat, stejně jako nemusíte instalovat Crawler Toolbar.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]