Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace word nemůže spustit převáděř mswrd63

Od: jancaak® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám problém potřebuji se dostat na přílohu na mém mailu. Co s tím? Děkuji
Když dám stáhnout naskočí okénko:
Když otevřu:
doplněno 10.09.13 10:20:
doplněno 10.09.13 10:23:

nejde mi se dát foto, když otevřu píše Prohlížení souborů s příponou .shs bylo v aplikaci Word Web App zakázané. Obraťte se prosím na helpdesk. Když stáhnu přes word píše: Aplikace Word nemůže spustit převaděč mswrd632

Nechápu...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste se podívat viz odkaz - tam jsou nějaká řešení. Zdravím!

zive.cz/...

doplněno 10.09.13 10:47:

Já také ne , ale asi by to chtělo nejdříve dostat ten soubor SHS na HDD. Uložit tu přílohu z mailu - zatím bez otevírání souboru. Potom je tam nějaký postup, kde se to převede na soubor DOC a ten už by měl jít otevřít.

doplněno 10.09.13 11:02:

Takže, ten soubor SHS už je uložen na HDD. Zkuste třeba tento postup viz citace: "Zrovna jsem v práci řešil soubory *.shs. Nevím, jak u starších verzí ( mám office 2007). Stačí otevřít nový "word"dokument, čapnout soubor *.shs myší a přetáhnout do otevřeného nového dokumentu. Vzniklý soubor uložit jako *.doc."

hodnocení

už jsem se tam dívala, stejně nevím jak na to

doplněno 10.09.13 10:58:

no a to právě vůbec netuším jak převést na .doc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]